Ürünle ilgili olumsuz bir durum var mı? 165 hz 2k IPS yazıyor belirtildiği gibi mi? Bana fiyatı çok ucuz geldi. Kullanan ya da kullanmış arkadaşlar aydınlatabilir mi? Alınır mı?
Ürünle ilgili olumsuz bir durum var mı? 165 hz 2k IPS yazıyor belirtildiği gibi mi? Bana fiyatı çok ucuz geldi. Kullanan ya da kullanmış arkadaşlar aydınlatabilir mi? Alınır mı?
Alinmaz, cok kotu Image Retention var.
Yani daha dogrusu, image retention diger monitorlere gore cok daha kotu, ama kim buna takilir bilemem. En iyisi GM27-FQS in indirimini beklemek.
HP kullanıcısına bende denk gelmedim. Verdiği değerler iyi gözüküyor. Kullanıcı Feedback'leri önemli. Çok önermiyorum fakat.
Yine de incelemesi mevcut.
The HP X27q is a budget 1440p gaming monitor released in 2021. It has a fast refresh rate and native support for FreeSync variable refresh rate to reduce screen ...
Alinmaz, cok kotu Image Retention var.
Yani daha dogrusu, image retention diger monitorlere gore cok daha kotu, ama kim buna takilir bilemem. En iyisi GM27-FQS in indirimini beklemek.
Cooler Master 27" GM27-FQS 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync-FreeSync 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Indirime girince bunu alin derim. Tam bir Fiyat/Performans monitoru. Fiyatina deger.