HP X27Q 2k 144 Hz IPS monitör 5500 TL

Ürünle ilgili olumsuz bir durum var mı? 165 hz 2k IPS yazıyor belirtildiği gibi mi? Bana fiyatı çok ucuz geldi. Kullanan ya da kullanmış arkadaşlar aydınlatabilir mi? Alınır mı?

Ürünle ilgili olumsuz bir durum var mı? 165 hz 2k IPS yazıyor belirtildiği gibi mi? Bana fiyatı çok ucuz geldi. Kullanan ya da kullanmış arkadaşlar aydınlatabilir mi? Alınır mı?
Alinmaz, cok kotu Image Retention var.
Yani daha dogrusu, image retention diger monitorlere gore cok daha kotu, ama kim buna takilir bilemem. En iyisi GM27-FQS in indirimini beklemek.

HP kullanıcısına bende denk gelmedim. Verdiği değerler iyi gözüküyor. Kullanıcı Feedback'leri önemli. Çok önermiyorum fakat.
Yine de incelemesi mevcut.

Alinmaz, cok kotu Image Retention var.
Yani daha dogrusu, image retention diger monitorlere gore cok daha kotu, ama kim buna takilir bilemem. En iyisi GM27-FQS in indirimini beklemek.
Samsung odyssey g5 düşünüyordum, bunu görünce sorma ihtiyacı hissettim. Bilgilendirme için teşekkürler.

5k bütçe ile tavsiyen nedir? IPS olursa bi tık daha esneyebilirim.
Indirime girince bunu alin derim. Tam bir Fiyat/Performans monitoru. Fiyatina deger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…