Hdr400 de varmış. 5 kelime uyarısı mesajı.
Alinmaz, cok kotu Image Retention var.Ürünle ilgili olumsuz bir durum var mı? 165 hz 2k IPS yazıyor belirtildiği gibi mi? Bana fiyatı çok ucuz geldi. Kullanan ya da kullanmış arkadaşlar aydınlatabilir mi? Alınır mı?
Samsung odyssey g5 düşünüyordum, bunu görünce sorma ihtiyacı hissettim. Bilgilendirme için teşekkürler.Alinmaz, cok kotu Image Retention var.
Yani daha dogrusu, image retention diger monitorlere gore cok daha kotu, ama kim buna takilir bilemem. En iyisi GM27-FQS in indirimini beklemek.
Samsungu kesinlikle unut. Olu piksel cilesi cekersin.Samsung odyssey g5 düşünüyordum, bunu görünce sorma ihtiyacı hissettim. Bilgilendirme için teşekkürler.
VA paneller genelde IPS panellerin bir tik altinda kaliyor. O yuzden curved monitorler duz monitorden daha ucuza geliyor.![]()
GIGABYTE 27" G27QC A 165Hz 1ms 2xHDMI DP Adaptive Sync 2xUSB HDR VA QHD Curved Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 27" G27QC A 165Hz 1ms 2xHDMI DP Adaptive Sync 2xUSB HDR VA QHD Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G27QC A ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu nasıl peki? Bugün sipariş verdim.
5k bütçe ile tavsiyen nedir? IPS olursa bi tık daha esneyebilirim.Samsungu kesinlikle unut. Olu piksel cilesi cekersin.
5k bütçe ile tavsiyen nedir? IPS olursa bi tık daha esneyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.