HP15BC300NT laptopa uygun 8 GB RAM önerisi

Hocam bir şey soracağım. Benim işlemci sitesinde 2133 MHz yazıyor fakat tüm sayfalar bana 2400 MHz öneriyor bir de bendeki RAM 2400 MHz bunu anlamadm. Kafam karıştı ne almalıyım?

Şu an 2133MHz çalışması lazım? Doğru mu?

Şu an 2133MHz çalışması lazım? Doğru mu?

Evet internete Intel i7 7500u özellikleri yazdığımda Intel'in sayfasına yönlendiriyor ve orada bellek kısmında işlemcinin desteklediği RAM 2133MHz DDR4 yazıyor fakat benim laptopumda olan RAM 2400MHz.

Evet internete Intel i7 7500u özellikleri yazdığımda Intel'in sayfasına yönlendiriyor ve orada bellek kısmında işlemcinin desteklediği RAM 2133MHz DDR4 yazıyor fakat benim laptopumda olan RAM 2400MHz.

Neden 2133 desteklediği halde fabrikada 2400MHz RAM koyarlarki?

Birebir aynı RAM'i almanızı öneririm. Alıp da performans kaybı yaşayan var.

Birebir dediğiniz marka olarak mı? Yoksa 1x8 gibi DDR4 MHz değerleri aynı olandan mı?

Son düzenleme:

Neden 2133 desteklediği halde fabrikada 2400MHz RAM koyarlarki?

Birebir dediğiniz marka olarak mı? Yoksa 1x8 gibi DDR4 MHz değerleri aynı olandan mı?
İş ddr4 veya kapasitede değil sadece. CL değeri, voltaj değeri falan da işin içinde.

Ramleriniz 2133mhz olarak çalışıyordur.

Tavsiyem birebir aynı marka ve özellikteki Rami almanız. Ben Samsung diye aldım, unknown olarak gözüküyor ancak çalışmasında sorun yok.

Fabrika konusuna gelirsek, belki 2400mhz daha ucuzdur veya daha ulaşılabilirdir yani belli olmaz.

Dediğim gibi yaparsan öğreniriz.
cpu.PNG spd.PNG memory.PNG mainboard.PNG

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı