HP4540S Wi-Fi sorunu

the.tebriz

Kilopat
Katılım
8 Mart 2014
Mesajlar
140
Yer
Azerbaijan
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, HP 4540S marka laptop var ve Wi-Fi ikonu üzerinde ❌işareti var. Neler neler denedim düzeltmek için olmadı. YouTube'da gördüğüm hemen hemen her yolu denedim.

1. Sürücüyü silip yeniden yükledim olmadı.
2.Wi-Fi tüşünü kontrol ettim, tuş çalışıyor ama durum yine aynı.
3. Ağ bağdaştırıcısını resetledim olmadı.
4. Eski sürümleri yükleyip denedim olmadı.
5. Format attım yine olmadı ve sorun giderici de zaten çözememişti
.

Yani anlayacağınız tüm çözümleri denedim birer birer ama olmadı.
Ethernet çalışıyor, Android telefonu USB tethering gibi takınca internet var. Bunlar sorunsuz çalışıyor. Fakat laptopun kendi Wi-Fi'i çalışmıyor. Ama kurcalarken Wi-Fi'in üzerine sarı daire gibi bir işaret geldi hani ağ bulunca oluşan işaret. Sadece anlık oldu bu işaret ve sadece bir kez. Yine durum aynı şu an. Bu arada Bluetooth'u da doğru dürüst çalışmıyor. Cihazı buluyor ama bağlanamıyor Bluetooth. Ne tavsiye edersiniz, sorun ne acaba?
Teşekkürler.
Bu arada işletim sistemi önce Win7 32 bit'di, sonra formatlayıb 64 bit'i kurdum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı