Hpstore.com.tr güvenilir midir?

DeRise

Hectopat
Teknosa aracılığı ile satıcı hpstore.com.tr olmak üzere HP Victus 16 S0036NT 7Z5Z3EA AMD Ryzen 7 7840HS 16.1 bu laptopu alacağım. Amazon'da da bulunuyor fakat daha pahalı kendi sitelerinden almak istersem taksitte vade farkı koyuyor o yüzden farklı site üzerindende alamam ve asıl sorum hpstore.com.tr güvenilir midir? Sorunlu ürün gelmesi takdirinde muhatap bulabilir miyim? Şikayetvar.com da bulunan şikayetlerdende içim rahat etmiyor sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmi site sanırsam.
Siteye girdiğimde hpnin resmi iş ortağı tungsten teknoloji sanayi ve ticaret a.ş. demekte. Tabii ne kadar güvenilir bilmiyorum internet üzerinden ilk defa alışveriş yapacağım ailemde internet üzerinden alışveriş yapmadığından güvenemiyor.

Siteye girdiğimde hpnin resmi iş ortağı tungsten teknoloji sanayi ve ticaret a.ş. demekte. Tabii ne kadar güvenilir bilmiyorum internet üzerinden ilk defa alışveriş yapacağım ailemde internet üzerinden alışveriş yapmadığından güvenemiyor.
Bu modeli Teknosa bayilerinde arayın o zaman. Güvenememeleri olağan.

Hani gösterme amaçlı laptoplar olur ya, onların modellerine bakmak için aramaya "msinfo32" yazın. Sistem SKU'sunu şuraya girdikten sonra istediğiniz model (16-S0036NT) çıkmalı. Çıkmıyorsa aramaya devam edin.

Yeni konular

Geri
Yukarı