Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.729 Makaleler 2 Çözümler 12 9 Kasım 2021 #1 Bu kulaklık nasıl sizce alınır mı? Fiyatı 322 liraya kadar düşmüş.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 9 Kasım 2021 #2 Kesinlikle alınır.
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.196 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #3 O fiyatta alabileceğin en iyi kulaklıklardan biri.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.729 Makaleler 2 Çözümler 12 9 Kasım 2021 #4 Faraenn dedi: Kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu yerde mikrofonun dışardaki sesi içeriye verdiğini okudum ve ben bunu istemiyorum bu gerçek mi?
Faraenn dedi: Kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu yerde mikrofonun dışardaki sesi içeriye verdiğini okudum ve ben bunu istemiyorum bu gerçek mi?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 9 Kasım 2021 #5 Harry Da Souza dedi: Hocam çoğu yerde mikrofonun dışardaki sesi içeriye verdiğini okudum ve ben bunu istemiyorum bu gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda bilgim yok. O zaman CH321'e bakabilirsin.
Harry Da Souza dedi: Hocam çoğu yerde mikrofonun dışardaki sesi içeriye verdiğini okudum ve ben bunu istemiyorum bu gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda bilgim yok. O zaman CH321'e bakabilirsin.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.729 Makaleler 2 Çözümler 12 9 Kasım 2021 #6 MetinMumcu dedi: O fiyatta alabileceğin en iyi kulaklıklardan biri. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ne diyorsunuz mikrofon işine? Faraenn dedi: Hocam o konuda bilgim yok. O zaman CH321'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... HS 50 Pro'dan daha iyi mi hocam?
MetinMumcu dedi: O fiyatta alabileceğin en iyi kulaklıklardan biri. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ne diyorsunuz mikrofon işine? Faraenn dedi: Hocam o konuda bilgim yok. O zaman CH321'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... HS 50 Pro'dan daha iyi mi hocam?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 9 Kasım 2021 #7 Harry Da Souza dedi: Hocam siz ne diyorsunuz mikrofon işine? HS 50 Pro'dan daha iyi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Eşit diyebilirim neredeyse. Zevk ve tercih meselesi.
Harry Da Souza dedi: Hocam siz ne diyorsunuz mikrofon işine? HS 50 Pro'dan daha iyi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Eşit diyebilirim neredeyse. Zevk ve tercih meselesi.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.729 Makaleler 2 Çözümler 12 9 Kasım 2021 #8 Faraenn dedi: Eşit diyebilirim neredeyse. Zevk ve tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Hocam peki o dıştaki sesi içeriye veriyormu?
Faraenn dedi: Eşit diyebilirim neredeyse. Zevk ve tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Hocam peki o dıştaki sesi içeriye veriyormu?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 9 Kasım 2021 #9 Harry Da Souza dedi: Hocam peki o dıştaki sesi içeriye veriyormu? Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofon olarak fiyatına göre başarılılar biraz da olsa elbet verecektir. Nede olsa 300-400 bandında kulaklıklar.
Harry Da Souza dedi: Hocam peki o dıştaki sesi içeriye veriyormu? Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofon olarak fiyatına göre başarılılar biraz da olsa elbet verecektir. Nede olsa 300-400 bandında kulaklıklar.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.729 Makaleler 2 Çözümler 12 9 Kasım 2021 #10 Faraenn dedi: Hocam mikrofon olarak fiyatına göre başarılılar biraz da olsa elbet verecektir. Nede olsa 300-400 bandında kulaklıklar. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar olabilir ama mesela ben Youtube'den falan video izlerken videonun sesinin arkadaşıma gitmesini istemiyorum veya oyun oynarken oyun sesinin arkadaşıma gitmesini istemiyorum bu kadar olsa yeter bana.
Faraenn dedi: Hocam mikrofon olarak fiyatına göre başarılılar biraz da olsa elbet verecektir. Nede olsa 300-400 bandında kulaklıklar. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar olabilir ama mesela ben Youtube'den falan video izlerken videonun sesinin arkadaşıma gitmesini istemiyorum veya oyun oynarken oyun sesinin arkadaşıma gitmesini istemiyorum bu kadar olsa yeter bana.