Elektronik HS 80 Wireless 4299 TL

Ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Sararma yapıyor mu? O konuda bir yazı bulamadım çünkü.

Ped patlaması dünyanın sonu değil tüm artics serisinde oluyor o attııgın fotoğraf yeni ped alarak sorun cozuluyor.

Ped patlaması dünyanın sonu değil tüm Arctis serisinde oluyor o attııgın fotoğraf yeni ped alarak sorun cozuluyor.

Yok yani mikrofonu bozulur hoparlörü bozulur diye dedim garantiyi o yüzden sormuştum.

Kulaklıkta bir sıkıntı çıktığında kime başvuruyoruz hocam peki ?
Aldığınız yere garantiye verebilirsiniz ürünlerin 2 yıl distribütör garantisi oluyor.

Ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Sararma yapıyor mu? O konuda bir yazı bulamadım çünkü.
Toplamda 2 yıldır kullanıyorum, 2 yılda 2 ürün kullandım ilk üründe kopma sorunu olduğu için Corsair Global garantiyle bana yeni ürün yolladı. İkisinde de sararma problemi olmadı.

Şu andaki kulaklığın da mikrofonunda bir sorun çıktı, yurt dışı ürünü olduğu için garantiye veremiyorum ama sizde böyle bir sorun yaşanmaz bir sorun olursa garanti süresi içinde ürünü gönderebilirsiniz.

Aldığınız yere garantiye verebilirsiniz ürünlerin 2 yıl distribütör garantisi oluyor.

Çoğu yer hijyenik ürün diye kabul etmiyor.

Bahsettiğim sorunların hepsini yaşamışsınız. İllaki gelir başımıza bizim de.

Ürün garanti süresinde bozulursa öyle bir hakları yok, tamirini yapmak zorundalar.

Arkadaşın dediği gibiyse bizde yollayamayız. Corsair çekilmiş diyor Türkiye'den sırf kargo ücretleri çok çıkıyor diye sanırım.

Ben 2 yıldır kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamadım. Sadece kulaklık pedleri eskidi onu da değiştim. 1 saat şarjla 9-10 saat aralıksız kullanıyorum(LED off)

Arkadaşın dediği gibiyse bizde yollayamayız. Corsair çekilmiş diyor Türkiye'den sırf kargo ücretleri çok çıkıyor diye sanırım.
Hocam Corsair'ın kendisine yollamıyorsunuz zaten ürünler distribütör garantili, Penta ya da Boğaziçi hangisi ürünün distribütörü ise ona yolluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…