Ben öyle bir sorun yaşamadım .HS80'in batarya süresi RGB'ler açık en fazla 8 saati falan görüyor diyorlar ve malzeme kalitesini kötülüyorlar çok. Özellikle mikrofonu yukarı kaldırıp geri indirmek kablosunu deforme ediyor. Bu da bir süre sonra mikrofonda cızırtılanmalara ve ses gitmelerine sebep oluyor. Kulak pedleride 6-7 aydan sonra sökülüyormuş. Bunları duyduktan sonra ben vazgeçmiştim almaktan.
Nova 5 , eğer gerçekten mik ile aşırı fazla işiniz oluyorsa v2 pro 2023 alın .Laptop kullanıcısıyım ve sürekli seyahat ediyorum hocam. Harici mikrofon açıkçası eziyet olur.
7K civarında kablosuz olarak önerebileceğiniz kulaklık var mı? Açıkçası ses kalitesinden biraz ödün verip, kablosuz rahatlığını tatmak isterim.