HS65 Wireless vs HS80 kablolu

rueRa

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PRIME B650M-K
Ryzen 5 7600
RX 7800XT
16GB 5200Mhz Ram
650W 80+ PSU
Merhaba yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. Fakat 2 model arasında kaldım. Normalde kablosuz olmazsa olmaz diyordum bu sefer çünkü önceden kullandığım tüm kulaklıklar kabloluydu ve hareketlerimi kısıtlıyordu. Bu yüzden HS65'e karar kıldım mikrofonu çok iyi olduğu için. Ama HS80 eğer çok daha iyiyse kablolu alıp onu da kullanabilirim. Mikrofon için daha çok alıyorum. O yüzden bu HS serisinin kulaklıklarından birini alacağım. Tercihte bulunabilecek var mı? Bütçe maksimum 3000.

Hs65 hakkında bilgim yok ama hs80 alacaksan kafan büyükse tercih etmem. Ben kulaklığı yaklaşık 20 gün kullandım 3 ay kutuda yattı geçen taktım sağ taraftan windows sesini açıp kaparken cızırtı geliyordu sessiz ortamda belli olan dip ses mevcuttu sonradan oldu bunlar. Usb yerinin oraya baktım kablonun ucu yırtılmıştı örgü olmadığı için biraz hassas ben garantiye gönderdim sonucu bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…