Bir sunucuda hsu olacağım başvuruda soracak soruların cevvaplarını merak ediyorum ama internette hiç yok bana söyle sorular sordular. Daha sorabilecek soruları ve cevaplarını yazabilir misiniz?
Bir sunucuda hsu olacağım başvuruda soracak soruların cevvaplarını merak ediyorum ama internette hiç yok bana söyle sorular sordular. Daha sorabilecek soruları ve cevaplarını yazabilir misiniz?
Sunucudan sunucuya kişiden kişiye değişir mesela bizim rol tayfası 15 20 soru soruyordu hemde bayağı hikayeli sorular ama bazısı da kendine güveniyor musun deyip alıyor.
Hocam bizim ekipte 20 dakika sadece soru soruyorlardı oyunda. Felony stop u bütün adımları ile anlatmam isteniyordu kaç metre arabanın uzağında duracağına kadar .
Hocam bizim ekipte 20 dakika sadece soru soruyorlardı oyunda. Felony stop u bütün adımları ile anlatmam isteniyordu kaç metre arabanın uzağında duracağına kadar .
Oyunda öğrenmen daha doğru olur emin ol buradan kopya çekmen ile pek iyi olmaz. Ama yine de. Maksimum kaç araba devriye çıkar ile ilgili bir soru çok saçma olamaz çünkü ekip diyelim 50 kişi ona göre araba çıkar 2. sorunun cevabı hsu victor 1 konumunda kalır.
Hsu sınavı için yazmadım ben oradakini normal terfi olarak yazdım ama mesela pit atmayı tamamen anlatınız. Ram ile pitin farkları. Felony stop hiçbir adımı atlamadan söylememizi isterdi. İlk yardım bilgileri. Sunucuya göre yardım kodları.