Htc One m8 vs Galaxy s5 vs Lg G3 vs Sony Z2

LG G3 en iyi donanımlı olan cihaz. Fiyatı da diğerlerine göre daha uygun olacaktır. Ama LG G2 bile donanım olarak fazlasıyla yeterliyken donanımdan çok tasarıma önem gösterilmeli bence çünkü yeni çıkan telefonların hepsi istediğimizden fazlasını sunuyor zaten. Fazla fiyat farkı olmazsa M8 tercih edilir.

Ama şunu da belirteyim LG G2 1300 tl'lik fiyatıyla herşeyi fazlasıyla yaparken 2.5 milyara yakın parayı telefona vermek yazıktır.
 
Son düzenleme:
arkadaşlar yorumum biraz basit olacak ama ben z2 almayı düşünüyorum ama fiyatların düşmesini bekliyorum 2000 üzerinde vermem ithalatçı garantili şu an 1900 civarında aslında z1 alacaktım ama ekrandan dolayı vazgeçtim elimde optimus g e975 var ekranı çok hoş kaliteli defalarca düşmesine rağmen 30 kez felan ekranı en sonunda kırıldı yaptırdım ama ortakçısı çok aldığım ekran ıps olmalı çünkü amoled çok yapay geliyor neden sony bende zamanında go yerine sola aldım ve denizde boğuldu 600 tl çöpe gitti diğer özellikleri de hoşuma kaçtı
 
Öncelikle Xperia Z2 diyorum.

Sırasıyla,
Samsung galaxy S5 kullandım. S4'den farkı görüntü kalitesi ve kozmatik değişiklik..Mesajlara, arama kaydına rehbere geç giriyor ( Note 3 , S4, S3 de kullandım bunlarda da öyleydi) ve Kamerası zamanla kötü çekmeye başlıyor.. Kesinlikle Samsung önermiyorum.

Lg G3 henüz kullanmadım ama detaylı video karşılaştırmaları izlerim xperia Z2 ve Lg g3 arasında.. Z2'nin bir tık önde olduğunu gördüm ki sözüm ona malzeme kalitesi Z2'ye göre kötü..

Htc M8 kullanmadım açıkçası sizden fazla bildiğim bir şey yok..

Şuan Xperia Z2 kullanıyorum..

Kamerası inanılmaz güzel, bilgisayara atınca biraz bozuluyor.. 4K video fazla çekemiyorsun.. Ama normal video çekimi harika..
Telefon genel olarak hızlı fakat uygulama ya da işlem arası geçişte biraz donuyor. Şarjı harika %30 luk şarj bana 9 saat kadar gidebiliyor. Oyun oynarken 10-15 dk sonra ısınıyor bu 30 dk gelince çok ısınıyor.. Çözüm olarak suyun altına tutuyorum sorun kalkıyor :)

Biraz uzun ve karışık oldu ama Xperia Z2 bu telefonlar arasında bence alınabilecek en iyi telefon
 
İstediğiniz kadar teknik özelliklerini kapıştırabilirsiniz. Neredeyse hepsi eşit telefonlar.
Yapacağınız şey ise teknoloji markette elinize alıp bakmak. Sonra kararınızı vermiş olacaksınız zaten. Bu ürünlerden hiçbiri pişman etmez.
 
4K video çekerken daha ilk dakikada Z2 çok ısınıyor. O konuda biraz sıkıntılı. Açıkçası G3 der geçerim. LG yine f/p ürünü sürerek liderlik peşinde. Kızıl ötesi özelliği ile dahada güzel fotoğraflar çekiliyor.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı