Htc One m8 vs Galaxy s5 vs Lg G3 vs Sony Z2

Sony Z2 Lg G3 Htc One M8 Galaxy S5. Hiçbirini kullanmadım sadece forumlardan gördüğüm kadarıyla.
Ben tavsiyede bulunur musunuz diyorum, senin yazdığın cevaba bak. Sanki özellikle kendine yöneltilmiş bir soru olarak algılayıp cevaplamak !!

Komiksin ama gülemedim ne yazık ki yardımcı olanda kabahat neyse dikkate alma o zaman.
Yardımcı olduğun bir şey yok ki ! Sadece boş yorum. Şahsen netten bende araştırmasını biliyorum, hangisinin iyi, hangisinin kötü olduğunu az çok, bende araştırdım bilgim var kendimce ama maksadım biri googleden araştırma yaptığında bu başlık altında boş yorum değil de, tecrübe edinmiş veya olabilir ya bir bilinmeyeni gün yüzüne çıkaran birinin yorumunu okur ona göre bir yol seçer ve o yola baş vurur . Maksat komiklik değil, gülmene gerek yok.

Konuşmak ve yorum yazmak için konuşan sensin yani boş konuşuyorsun. Google'dan aramadım sadece forum'da okuduğum yorumlara konuştum ama senin anlama kabiliyetin bu kadar işte neyse daha cevap veremiyeceğim sana.

Soru: Bu akıllı telefonların sıralaması sizce teknik açıdan nasıl olmalı. Hangisinin özellikleri daha çok ağır basar. Sizce hangisini almalıyım?
Cevap: Sony Z2 Lg G3 Htc One M8 Galaxy S5. Hiçbirini kullanmadım sadece forumlardan gördüğüm kadarıyla.

Güler misin, Ağlar mısın!

Hiçbirini tavsiye etmiyorum. Bir telefona o kadar para verilmez. Para akıyorsa durum değişir fakat bu üçünden birini seçecek olsam Z2 olurdu. Çünkü diğer telefonlar 1 yıl yada daha az sürede şişmeye başlayacak. Z2'nin Android'i daha stabil geliyor bana. Z2 tavsiyemdir.

@Waltz arkadaşımızın dediği gibi bir telefona 2000+ para verilmez. Verilmemeli. Bu paraya çok iyi bir laptop, ya da play station 4 + akılsız telefon + fotoğraf makinesi ya da play station vita + LG G2 gibi kombinler yapabiliriz. Para çok ise benim önerim Sony Xperia Z2 olacaktır. Nedeni ise dayanıklılık, mükemmel kamera performansı, akıcı arayüz, şık dizayn ve Sony kalitesi diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı