HTC One M8 vs. iPhone 6 vs. LG G3 vs. Sony Z3

Hangi Telefon?

• Oy verenlerin toplamı
    58
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oylamada tercih ettiginiz telefonu işaretleyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
HTC One M8'in Google Play Edition olanını alma şansın varsa onu al. Eğer sadece HTC One M8 ise alma. SypeR'in yazdığı gibi işlevlerine bak. Z3 ve Note 4'ü tavsiye ederim.
Alır M8, ROM atar. Hem Sense gayet güzel bir arayüz.

Son düzenleme:
Arayüz olarak en iyisi G3. Ben olsam G3 alırdım fiyatı da 1450 TL zaten.

Nexus olmadığı sürece en kral androidi de alsan kasma yaşarsın. O yüzden 6 veya 6plus al rahatına bak.

HTC One M8 oneriyorum, cok iyi bir telefon. iPhone da tercih edebilirsin.

LG G3 kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. 4'ü de güzel telefonlar. Ama xperia z3 alma derim çünkü daha yeni piyasaya çıkan bir şey. Genelde ilk serilerinde hata oluyor.

Kullanım amacına göre değişir. Z3 ve G3 donanım olarak yakın telefonlardır ama HTC One M8 onlara göre biraz daha geri de kalıyor.

G3: Modeller arasına en iyi ekrana sahip.
Z3: Su geçirmeme özelliği, en iyi kameraya sahip (buradaki modeller arasında)
One M8: Metal ve şık tasarımı.
iPhone 6: iOS işletim sistemiyle en hızlı ve en az sorunlu performans

G3'ün yüksek çözünürlüklü ekranı G2'ye oranla çok daha fazla batarya tüketiyor. Bu o ekranın bir dezavantajı. Bu yüzden Z3 tercih edilebilir bana göre.

M8 tercih etmelisin. Stabilite ve arayüz kullanımı açısından en iyi telefon. Z3 özelliklerine bakacak olursan işlemcisi çok az daha iyi. Grafik yongaları aynı. HTC'yi tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…