HTC One M8 vs. iPhone 6 vs. LG G3 vs. Sony Z3

Hangi Telefon?

• Oy verenlerin toplamı
    58
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kayra(yardimlzm)

Hectopat
Daha fazla  
Bu 4 telefon arasında kaldım. HTC alacaktım ama arkadaşlarım alma dedi. Bende sizlere danışıyorum.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki neden Z3 tercih ediyorsunuz?

Z3 filan değil sen LG G3 al. Seni 3 4 yıl kadar idare eder. Zaten şuan ki en iyi telefon LG G3.

Bence iPhone 6 al. Ben iphone 5s kullanıyorum. Antutu benchmark 47093 puan aldı. Piyasada bu puanı hangi telefon alıyor ki? Hem 64 Bit mimari de. Yani 2.5 ghz 4 çekirdekli android bir telefonu 1.3 ghz çift çekirdekle uzak ara geçiyor.

Bence iPhone 6 al. Ben iphone 5s kullanıyorum. Antutu benchmark 47093 puan aldı. Piyasada bu puanı hangi telefon alıyor ki? Hem 64 Bit mimari de. Yani 2.5 ghz 4 çekirdekli android bir telefonu 1.3 ghz çift çekirdekle uzak ara geçiyor.
AppleOS ve AndroidOS'un gereksinimleri farklı, ekran çözünürlükleri farklı olduğu için sence o puanı almış olabilir mi? 1920x1080 bir testte o işlemci çuvallar!

• Eğer müzik dinlemeyi ve özellikle Hoparlör'ü kullanıyorsan: One M8
  • Eğer oyun oynamayı seviyorsan: LG G3
  • Eğer resim çekmeyi ve video çekmeyi seviyor, onun için alıyorsan: xPeria Z3
  • Eğer iOS 8'i en iyi şekilde deneyimlemek istiyorsan: iPhone 6
Ama bana soracak olsan iPhone 6 yerine Galaxy Note 4 almanı tavsiye ederim. Şuan her iş için biçilmiş kaftanlardan biri. Yalnız müzik konusunda deneyimim yok, fikir beyan etmem doğru olmaz.

HTC One M8 yada iPhone 6 tercih edebilirsin.

HTC One M8'in Google Play Edition olanını alma şansın varsa onu al. Eğer sadece HTC One M8 ise alma. SypeR'in yazdığı gibi işlevlerine bak. Z3 ve Note 4'ü tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı