HTC One, Samsung Galaxy S4 Seçim yapamıyorum

mkeshnoda

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2012
Mesajlar
465
Şu an kesin değil ama telefon alabilirim. Iphone'ye o kadar para vermek istemiyorum onun için en iyi olduğunu düşündüğüm iki telefon HTC One ve Samsung Galaxy S4.
Bu ikisinden hangisini alayım bilemedim. Benim için Browser hızı önemli. İnternette ne kadar hızlı gezinirsem o kadar iyi benim için.
Araştırdığım kadarıyla genel olarak Samsung S4 biraz daha iyi.
Sebepleri : *Büyük ekran
*MicroSD desteği
*Açılabilir arka kapak
*İnternet hızı bazı yerlerde HTC One'ı geçiyor
*Oyun performansı biraz daha iyi sanırsam. Çünkü HTC One işlemciyi zorladığı yerlerde ufak tefek kasmalar yapıyormuş. Real Racing 3'te falan.
HTC'nin artıları : Tasarım
*Hoporlor
*Menu görselleri (Şahsi fikrim)
Bilmediğim şeyleri ekleyip seçimime yardımcı olursanız sevinirim.
 
Acele etme bence. Sony'nin yeni telefonları piyasaya gelecek yakında. Xperia Z Ultra boyut olarak da internet deneyimi için daha uygun. Daha büyük bir ekranı var.
 
HTC One Max çıkacakmış 3300 mAh, 2.3 Ghz. MicroSD desteği olacakmış çok yattı aklıma açıkçası. Sony'e gelince açıkçası Xperia Z'yi hiç beğenmedim ön yargılı olacak ama Xperia Z Ultra'dan da pek bir şey beklemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı