HTC U11 mi Samsung Galaxy S8 mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sony'nin kamera uygulaması kötü. Yeni çıkacak bir telefon ile bu uygulamanın tamamen değişeceği ve bu uygulamanın eski modellerde sadece XZP'ye geleceği yönünde bazı iddialar var. Umarım kullanamayacak olsam da şu lanet uygulama değişir.

Kamera konusunda bu videoyu izleyin bir de.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanılmıyorsam XZP'nin diyafram değeri 2.0. Bu da düşük ışıktaki çekimleri kötü yönde etkiliyor ve genel olarak kavisli çekimler yapmasına neden oluyor.

Kamera konusunda bu videoyu izleyin bir de.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izledim ama çok yanlı geldi bana.

Yanlı mı? Herhalde en yanlı olmayan teknoloji kanalı Hardware Plus. Keza kanalın sahiplerinden biri LG ile davalık oldu sırf LG'nin servisleri için kötü ve telefonlarında kronik sorunları olduğunu söylediği için. Hatta yanlı yayın yapan insanlara da ayrı bir karşıdır. Kısacası güvenebileceğiniz yegane teknoloji kanallarından biridir.

P10 Plus hakkında düşünceleriniz nedir? Metal kasaya sahip olması benim için büyük bir artı. Kamera olarak oldukça iyi. Parmak okuyucu önde. Bataryası iyi. İşlemci olarak Kirin 960 var bunun Snapdragon 835'den düşük 820'ye denk olduğu söyleniyor. Bir de Kirin işlemciler düşük çekirdekten dolayı daha fazla ısınmaya neden oluyorlarmış galiba.

Uzun süren ikilemimden sonra HTC U11 aldım arkadaşlar. 2 gündür kullanıyorum ve oldukça memnunum, iyi ki U11 almışım diyorum.

Tasarım görecelidir. Ben telefonlarımda herhangi birşey kullanmadan saf olarak kullanıyorum, tabi bu her kullanıcı için değişen bir olay. Ancak sırf narin yapılarından dolayı, dolu dolu saf performans veren modelleri elemek bence çok saçma. Biraz daha özenli kullanırsan herhangi bir olayla karşılaşmazsın.

Bu arada hayırlı olsun, ufakta olsa bize deneyimlerinizden bahsederseniz biz meraklı Technopat'lar memnun oluruz. :ROFL:

Tasarım görecelidir. Ben telefonlarımda herhangi birşey kullanmadan saf olarak kullanıyorum, tabi bu her kullanıcı için değişen bir olay. Ancak sırf narin yapılarından dolayı, dolu dolu saf performans veren modelleri elemek bence çok saçma. Biraz daha özenli kullanırsan herhangi bir olayla karşılaşmazsın.

Bu arada hayırlı olsun, ufakta olsa bize deneyimlerinizden bahsederseniz biz meraklı Technopat'lar memnun oluruz. :ROFL:
En kısa sürede deneyimlerimi paylaşacağım. (y)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı