HTC U11 mi Samsung Galaxy S8 mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İthalatçı garantili telefon alınacaksa Xiaomi Mi6 tavsiye ederim. Piyasadaki en hızlı android telefondur. Snapdragon 835 + Adreno 540 Full HD ekran, 6 GB RAM ve fiyati göz önüne alırsak çok daha mantıklı seçimdir. Oneplus 5 de olabilir.
2300'e Mi 6 ve 2500'e OP 5 alacağıma bu 2 cihazdan çok daha üstün olan 3000 liraya U11 aldım. İthalatçı garantili almış olsam da hiç olmazsa öyle ya da böyle HTC'nin Türkiye servis ağı var.

S8 varken başka telefona yönelmek :') 200-300 TL daha az verim derken daha kötü tasarım ve özelliğe sahip olmak :D
Fanboyluk mu? Adamın limiti belli ona rağmen kötü cihaz alıyorsa onun sorunu ortada fanboyluk filan yok!

Karşılaştırdığın 2 telefonun güzelliğine dön bak :D

Eki Görüntüle 257304
Telefonları sadece görünüşlerine göre değerlendirmene senin adına üzüldüm. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. :( Sen kendine S8 al sonra telefona bak bak mutlu ol :ROFL:

2300'e Mi 6 ve 2500'e OP 5 alacağıma bu 2 cihazdan çok daha üstün olan 3000 liraya U11 aldım. İthalatçı garantili almış olsam da hiç olmazsa öyle ya da böyle HTC'nin Türkiye servis ağı var.

Telefonları sadece görünüşlerine göre değerlendirmene senin adına üzüldüm. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. :( Sen kendine S8 al sonra telefona bak bak mutlu ol :ROFL:

Çok daha üstün cihaz aldım. Yazısını okuyunca güldüm kusura bakamayın. Xiaomi mi6 ve One plus 5 den çok daha üstün olan özelliği nedir. İthalat garantili telefon alıp. Htc türkiye servis ağı var demeniz ayrıca komik olmuş. 3000tl verince insan telefonuna laf gelsin istemez tabi haklısınız. İthalatçı garantili telefona o kadar para verilmez. Çarçur etmeye parası olana bişi diyemem.

Kamerası daha üstün, ses kalitesi daha üstün, IP derecesi çok daha iyi. Yani evet, HTC U11 çok net bir şekilde OP 5 ve Mi 6 modelinden üstün. Keza servis ağının olmasının da şöyle bir avantajı var, ürünün resmi olarak satışı olduğu için aksesuar olarak da yedek parça olarak da destekleniyor ve ülkemize getiriliyor. Ancak OP 5 ve Mi 6 öyle değil. Yani büyük yanlışlıklar içeren bir yorum atmışken, arkadaşa bu tip laflar atmış olmanız hiç doğru değil. Benden söylemesi. (y)

Kamerası daha üstün, ses kalitesi daha üstün, IP derecesi çok daha iyi. Yani evet, HTC U11 çok net bir şekilde OP 5 ve Mi 6 modelinden üstün. Keza servis ağının olmasının da şöyle bir avantajı var, ürünün resmi olarak satışı olduğu için aksesuar olarak da yedek parça olarak da destekleniyor ve ülkemize getiriliyor. Ancak OP 5 ve Mi 6 öyle değil. Yani büyük yanlışlıklar içeren bir yorum atmışken, arkadaşa bu tip laflar atmış olmanız hiç doğru değil. Benden söylemesi. (y)
Sosyal'ı çift hesap kullanıcıları doldurmuş gördüğüm kadarıyla. Umarım bunların önüne geçilir. Yapılan yorumlara gelirsek gülüp geçiyorum vallahi. Durum ortada.

Çift üyelik varsa zaten tespit edilip gerekli işlemi yapılıyor. Onun haricinde konuyu açan sizsiniz ve ürünü almışsınız. Demek ki konu kili. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı