HTC U11 mi Samsung Galaxy S8 mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Samsung S8 derim. HTC U11 ses olarak daha üstün telefondur. Fakat rakipsiz değil. ZTE Axon 7 birçok telefon ile test ettim. Gerekse internetten inceledim. Kalite ve güç anlamında rakipsizdir. Konuya gelecek olursak. Samsung S8 tavsiye ederim. Aralarında çok fark yok. Samsung S8 daha ucuz fiyat olarak paran cebine kalır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung S8 derim. HTC U11 ses olarak daha üstün telefondur. Fakat rakipsiz değil. ZTE Axon 7 birçok telefon ile test ettim. Gerekse internetten inceledim. Kalite ve güç anlamında rakipsizdir. Konuya gelecek olursak. Samsung S8 tavsiye ederim. Aralarında çok fark yok. Samsung S8 daha ucuz fiyat olarak paran cebine kalır.
6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olan U11'i alarak 200 lira cebime zaten kaldı :)

6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olan U11'i alarak 200 lira cebime zaten kaldı :)
İthalatçı garantili olan modeli aldınız. Düşündüğüm kadarıyla o kadar bütçeye tavsiye etmezdim. Para kolay kazanılmıyor. Yine de hayırlı olsun.

Mis gibi telefon hayırlı olsun. O fiyata kronik sorunu olmadığı için sıkıntı çıkmaz sen aldırış etme. Samsung Galaxy S8'den daha hızlı ve daha fazla depolamaya sahip daha uzun ömürlü olur.

İthalatçı garantili telefon alınacaksa Xiaomi Mi6 tavsiye ederim. Piyasadaki en hızlı android telefondur. Snapdragon 835 + Adreno 540 Full HD ekran, 6 GB RAM ve fiyati göz önüne alırsak çok daha mantıklı seçimdir. Oneplus 5 de olabilir.

@ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ Sizin gibi fanboylardan nefret ediyorum. Bu dünyada sadece Samsung yok, bunu öğrenin artık.
Fanboyluk mu? Adamın limiti belli ona rağmen kötü cihaz alıyorsa onun sorunu ortada fanboyluk filan yok!

Karşılaştırdığın 2 telefonun güzelliğine dön bak :D

OLGpM4.png

@ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ Kötü cihaz? Telefondan anlamadığınız belli. İsterseniz benim cevap yazdığım konulara daha fazla girmeyin, hemen raporluyorum sizi. 2015 üyesi olmanıza rağmen hala şu Sosyal Kurallarını okumamışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı