Lütfen sebebini de açıklar mısınız? Herkes telefon hakkında bir yargıya sahip fakat kimse sebebini söylemiyor. Öğrenmek istiyorum sonuçta uygun bulursam alacağım.Saçma bir telefon bence.
Tasarımını beğenmiyorum. Sıkılması da saçma. Uygun fiyata bulursanız alın.Lütfen sebebini de açıklar mısınız? Herkes telefon hakkında bir yargıya sahip fakat kimse sebebini söylemiyor. Öğrenmek istiyorum sonuçta uygun bulursam alacağım.
Onun dışında performans olarak kullanım olarak beğenmediğiniz bir şey var mıdır? Tasarımına pek önem vermiyorum çok iyi bir görüntüsü yok doğrudur ama o kadarı pek gözüme batmaz. Sıkılma özelliği bence de gereksizdi madem yapıyorsunuz kullanışlı hale getirin ondan sonra piyasaya sürün. Ama ürünün kalitesini de düşürmez bence. Sonuçta gereksiz de olsa + bir özellik sonuçta istemiyorsan kullanmazsın ki kullanacağımı da sanmıyorumTasarımını beğenmiyorum. Sıkılması da saçma. Uygun fiyata bulursanız alın.
QHD ekran olmasına neden bu kadar takıldınız ki acaba. Full Hd ekranın yeterli olacağı kanaatindeyim. Size avantajı ne olacak ki eğer alırsanız. Düşündüğünuz birşey mi var? Ya da almışken ekran görüntü kalitesi yüksek olsun yeter mi diyorsunuz?Onun dışında performans olarak kullanım olarak beğenmediğiniz bir şey var mıdır? Tasarımına pek önem vermiyorum çok iyi bir görüntüsü yok doğrudur ama o kadarı pek gözüme batmaz. Sıkılma özelliği bence de gereksizdi madem yapıyorsunuz kullanışlı hale getirin ondan sonra piyasaya sürün. Ama ürünün kalitesini de düşürmez bence. Sonuçta gereksiz de olsa + bir özellik sonuçta istemiyorsan kullanmazsın ki kullanacağımı da sanmıyorumYani anladığım kadarıyla tek sorunu fiyatı ? Eğer tek sorun bu ise gözardı edebilirim. Bunun yerine Xiaomi Mi6 alırsam daha mı fazla performans alırım ya da One Plus 5. Ki sanırsam iki modelde de Full HD ekran vardı ki ben QHD istiyorum bu yüzden bu modele yöneldim. Eğer derseniz fiyat açısından olumlu bakmıyorum, dediğim gibi onu gözardı edebilirim fakat sorun yaşarsınız, sevmezsiniz derseniz de almanın bir manası yok. Cevabınızı bekliyorum.
Takıntı değil aslında ama yavaş yavaş takıntı olmaya başlayabilir deQHD ekran olmasına neden bu kadar takıldınız ki acaba. Full Hd ekranın yeterli olacağı kanaatindeyim. Size avantajı ne olacak ki eğer alırsanız. Düşündüğünuz birşey mi var? Ya da almışken ekran görüntü kalitesi yüksek olsun yeter mi diyorsunuz?
Ben de iki telefonu elime alıp kıyasını yapmadım ama incelediğim kadar birçok yönden birbirine yakın gibiler. Tabi bazı yönlerden iki telefonun da farklı özelliği öne geçecektir.Takıntı değil aslında ama yavaş yavaş takıntı olmaya başlayabilir deYa açıkçası sadece görüntüsü için. Full HD de yeterli tabi ama almışken QHD almak istiyorum. Sadece şunun farkını anlayamadım çünkü herkes yargısını koyup gidiyor. Şimdi sizin dediğinizden bu QHD olayına takmayıp başka bir telefon almam gerektiği kanaati oluştu ama şurasını anlayamadım bu telefona kafa tutacak bir telefon var mı ? varsa hangisi? Herkesin söylediği benim de sevdiğim ama çok abartmadığım - çünkü sanırım insanlar abartıyor Mi6'yı - Mi6 performans olarak aşağı yukarı bunun kadar olsa da buna yetişemiyor anladığım kadarıyla. Eğer böyle değilse lütfen uyandırın beni çünkü tecrübem yok iki telefonla da. Eğer performansları birbirine çok yakınsa yine düşünebilirim Mi6'yı . Ama performans olarak aynı veya daha düşük bir telefon ise bunu almak yerine QHD almam daha mantıklı değil mi ? Sonuçta performans olarak aynı bile olsa en azından görüntü hoş olacak ? Dediğim gibi şunun farkını anlayamıyorum gerçekten iki telefon arasından neden Xiaomi Mi6 almak daha iyi olurmuşçasına diretiyorlar. Söylenildiğinin aksine U11 mi iyi değil yoksa sadece fiyat farkını mı gözetiyorlar? Dediğim gibi fiyat farkının benim için hiçbir önemi yok.
Çok teşekkürler gerçekten. Her önüne gelen telefon hakkında yargısını koyup gidiyordu sizin gibi açıklama yapmak yerine. Beğenmedim deyip geçenler gördüm neden yazarsın ki böyle bir konuya. Özellikle bütçe sorunu yok ucuz olanı değil iyi olanı almak istiyorum dememe rağmen yine de böyle oluyorBen de iki telefonu elime alıp kıyasını yapmadım ama incelediğim kadar birçok yönden birbirine yakın gibiler. Tabi bazı yönlerden iki telefonun da farklı özelliği öne geçecektir.
Madem fiyat önemli değil o zaman o kadar HTC U11'i istiyorsunuz alın. Ben alın diyemem kullanmadığım için. Sorunu var mıdır nasıldır bilmiyorum. Genelde parasal yönden baktığımız için olaya Mi6 alırım diyen çok oluyor benceInceleme videolarına bakıp karar verebilirsiniz. Ikisi de üzmez gibi geliyor.
Aynı fiyat olsa HTC tercihim olurdu. Türkiye garantili olması da avantaj olarak görürdüm.Çok teşekkürler gerçekten. Her önüne gelen telefon hakkında yargısını koyup gidiyordu sizin gibi açıklama yapmak yerine. Beğenmedim deyip geçenler gördüm neden yazarsın ki böyle bir konuya. Özellikle bütçe sorunu yok ucuz olanı değil iyi olanı almak istiyorum dememe rağmen yine de böyle oluyorNeyse tekrardan çok teşekkürler. Kullanıcı görüşü alana kadar biraz daha araştırma yapacağım. Peki size şunu soracağım iki telefon da aynı fiyatta olsaydı siz hangisini tercih ederdiniz ? Son sorum bu size çok teşekkürler gerçekten içimi rahatlattınız bu arada.
Teşekkürler her cevabınız için. Bazı sitedeki yorumlara baktım fakat telefonun heyecanına kapılmış yorumlardıAynı fiyat olsa HTC tercihim olurdu. Türkiye garantili olması da avantaj olarak görürdüm.
Dediğiniz gibi kullananlardan yorum yapan olsa içiniz rahat bir şekilde alabilirdiniz. Bazı satılan sitelerde açıklayıcı yorum yapanlar var. Her yoruma da güven olmuyor ama onlara da bakın. Bazıları sorunlara da değiniyor. Tarafsız yaklaşan yorumlar bulursanız bilgilenirsiniz.
Aynen her yorum mantıklı yapılmıyor. O yüzden güvenmek zor. Bence de araştırmanızı yapıp, kendinize en uygun olanı alırsınız inşallah.Teşekkürler her cevabınız için. Bazı sitedeki yorumlara baktım fakat telefonun heyecanına kapılmış yorumlardıyine de araştırıyorum hala. Tamamen içim rahatlayana kadar araştıracağım tekrardan teşekkürler