N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 1 Nisan 2021 #11 Çözümü buldum arkadaşlar HTML:Panoya kopyala <form action="" method="post"> <input type="submit" name="click_button" value="Click.."> </form> PHP:Panoya kopyala <?php session_start(); if (isset($_POST['click_button'])) { $_SESSION['clicks'] += 1 ; } else { $_SESSION['clicks'] = 0; } echo($_SESSION['clicks']); ?> Son hali bu şekilde görünüyor izledim butonuna basınca kaç kere tıkladığını yazıyor.
Çözümü buldum arkadaşlar HTML:Panoya kopyala <form action="" method="post"> <input type="submit" name="click_button" value="Click.."> </form> PHP:Panoya kopyala <?php session_start(); if (isset($_POST['click_button'])) { $_SESSION['clicks'] += 1 ; } else { $_SESSION['clicks'] = 0; } echo($_SESSION['clicks']); ?> Son hali bu şekilde görünüyor izledim butonuna basınca kaç kere tıkladığını yazıyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 1 Nisan 2021 #12 @NRVS $_SESSION kullanarak saydığında tarayıcıyı kapatıp açtığında sayaç sıfırlanacaktır. Ayrıca bu şekilde tarihi saklaman verimsiz olacaktır.
@NRVS $_SESSION kullanarak saydığında tarayıcıyı kapatıp açtığında sayaç sıfırlanacaktır. Ayrıca bu şekilde tarihi saklaman verimsiz olacaktır.
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 1 Nisan 2021 #13 Berkay Davas dedi: @NRVS $_SESSION kullanarak saydığında tarayıcıyı kapatıp açtığında sayaç sıfırlanacaktır. Ayrıca bu şekilde tarihi saklaman verimsiz olacaktır. Genişletmek için tıkla... Buraya kadar gelmekte başarıdır hocam. Gerisini de halledeceğim
Berkay Davas dedi: @NRVS $_SESSION kullanarak saydığında tarayıcıyı kapatıp açtığında sayaç sıfırlanacaktır. Ayrıca bu şekilde tarihi saklaman verimsiz olacaktır. Genişletmek için tıkla... Buraya kadar gelmekte başarıdır hocam. Gerisini de halledeceğim
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 1 Nisan 2021 #14 @NRVS JSON olarak çok kolay tutabilirsin. JSON.parse() ve JSON.stringify() ile bir JS objesini txt'de saklayabilirsin.
@NRVS JSON olarak çok kolay tutabilirsin. JSON.parse() ve JSON.stringify() ile bir JS objesini txt'de saklayabilirsin.
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 1 Nisan 2021 #15 Hocam bu derste JSON görmüyoruz hoca derste gördüğümüz konular ile yapmamızı istiyor. Sanırım Cookies kullanacağım.
Hocam bu derste JSON görmüyoruz hoca derste gördüğümüz konular ile yapmamızı istiyor. Sanırım Cookies kullanacağım.