Huano, Akko CS ve KTT switch önerisi

Bir de switch'ten beklentiniz nedir?
Hocam Tok sesli ve bastığında tatmin eden bir switch istiyorum
Bu modele bakayım eğer Amazon'da satılıyorsa alacağım peki hocam renkleri değiştirmeyen bir model var mı elinde ayrıca hocam görmediniz herhalde Akko CS serisi ile PRO arasında fark olmaz değil mi ikiside takılır inceleyen kişi Akko CS yazmış o yüzden

Son düzenleme:
CS demesi belki de Cream Switch'in kısaltmasıdır. Ama 3 veya 5 pinli olmasını kafaya takma en azından. Youtube'da ses testleri ve karşılaştırmalar var yüzlerce. Oradan seslerine bakabilirsin.

CS demesi belki de Cream Switch'in kısaltmasıdır. Ama 3 veya 5 pinli olmasını kafaya takma en azından. YouTube'da ses testleri ve karşılaştırmalar var yüzlerce. Oradan seslerine bakabilirsin.

Anladım hocam cevaplar için teşekkürler

Neden uyumsuzmuş peki hocam? Işıklarda sorun çıkabilir, başka aklıma gelen bir durum yok.

Hocam selam

Pinlerin kalınlığı uyumlu değil o yüzden öyle demiştim. Pinler el ile inceltilebilir ancak zor ve riskli bir işlem. Akko CS switchlerini üretmeyi durdurdu diye hatırlıyorum ancak demek ki devam ediyor uzun süredir klavyelerle ilgilenmiyorum.

Mert Hocam sizi bulmuşken yakalayım dedim hala klavyeyi kullanıyormusunuz kullanıyorsanız hala memnun musunuz ayrıca hocam sizden switch konusunu anlatmanızı isteycektim kısaca yani ben şimdi tam olarak ne alabilirim hangi markaların hangi modelleri mesela bir hocam Akko Cream Blue Pro V3 önerdi bu olur mu yada CS switchler hala varmı çünkü tam anlayamadım birisi PRO birisi CS olunca belki uyumsuz olur diye piyasada sizin önerme şansınız var mı biliyorsanız son olarak uyumlu olmayan bir switch takmak için bir yol var mı mesela 5 pinli switchlerin 2 pinini söküp takabiliyormuşuz @Mert Ayıboğan

Son düzenleme:

Klavyeyi artık kullanmıyorum Aula F75'e geçiş yaptım. Evde hala duruyor ancak temizleyip satacağım. Eğer ekstra switch masrafı yapmayı düşünüyorsanız Aula F75'e geçiş yapmayı aklınızda bulundurabilirsiniz.

Önceden Ajazz diced fruit switchlerini önerirdim ancak Ajazz artık Outemu type switch üretmiyor. Cherry ile Outemu switchlerin farkı ekstra bacakların dışında pinlerinin kalınlıkları farklı. Outemu switchlerin bacakları daha ince. Bunun için Outemu tipi switch bakmanız gerekiyor. Güncel switchler hakkında bilgim yok ve yanlış yönlendirmek istemem. Herhangi başka bir sorunuz varsa sorabilirsiniz bildiğim kadar açıklamaya çalışırım.

Eğer isterseniz bilgisayarda Ajazz diced fruitla modlanmış K617 videosu olacaktı böyle bir switch değişimden sonra sesin nasıl olacağını merak ederseniz bir ara atmaya çalışayım.

Son düzenleme:

Hocam çok sağ olun cevap için Aula F75 her ne kadar F/P olsa da RGB olmadıgı için tercihim değil şunu sorayım hocam K617 için ilk olarak pişmanlık mı almak? İkinci olarak neden klavyeyi bıraktınız. Ve son olarak malzeme kalitesi nasıl?

F75 RGB hocam.

Hocam hiç fark etmemişim maalesef k617 aldık artık sadece şu switch sorununu kökten çözmem gerek bütçe var ama switch önerisi yok fazla forumdada bulamadım ayrıca hocam sizce k617 f/p bir ürünmü

Hocam hiç fark etmemişim maalesef k617 aldık artık sadece şu switch sorununu kökten çözmem gerek bütçe var ama switch önerisi yok fazla forumdada bulamadım ayrıca hocam sizce k617 f/p bir ürünmü
Aula'nın eline su dökemez maalesef. Yurt içi alınacaksa F/P. Diğer türlü tercih edilmeyecek bir ürün. Switchleri değiştirmeyi düşünüyorsunuz, biraz olsun kurtarırsınız. Stok switchleri gerçekten kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…