Huawei 2023'te Apple ve Samsung'u Geçmesi

İntel telefon sektöründe işlemci konusunda başarı sağlayamadı. Kaç defa denedi ve çuvalladı. İntel telefon piyasasına girmez artık, girmiyor da zaten. Kirin serisi işlemciler gayet iyi.

İntel telefon sektöründe işlemci konusunda başarı sağlayamadı. Kaç defa denedi ve çuvalladı. İntel telefon piyasasına girmez artık, girmiyor da zaten. Kirin serisi işlemciler gayet iyi.
Zenfone 2 Z3580 ile kullanıyorum, aslında tüm oyunlarda Çok Yüksek seçenekte oynuyorum ancak şarj ömrü berbat.

Mümkündür. 2 hafta önce Uludağ üniversitesinde katıldığım bir konferansta eski dönem enerji ve tabi kaynaklar bakanı Hilmi Güler'in ağzından duydum. Huawei'nin çalışan sayısı 150 bin. Bunun 75 bin'i ar-ge personeli. Adamlar 10 küsür yıldır varlar ve 40 binin üzerinde patentleri bulunuyor. Sadece ürün satarak gelir elde etmek geride kaldı arkadaşlar.

@BERWAR Samsung'un satışları çok olabilir ama bunun en büyük nedenleri bu fanlar. Adam teknolojiden anlamıyor F/P nedir bilmiyor geçen geldi çalışana bana İphone 7 verin dedi. Sırf ismi İphone diye emin ol. Yoksa o adamı 800 liralık telefon bile karşılar. Ama insanlar kapitalist sisteme ve göz boyamalarına çok kanıyor. Hani diyoruz ya İphone 7 çok pahalı ya da herhangi bir ürün. Boşversene abi bizim insanlar böyle iken adamlar pahalıya bile satıyor nasılsa alan olur diye. Şu Samsung A serisini çok pahalı buluyorum, mesela A5 ile A7 arasında belki çok az batarya dışında fark yok, ne fark olursa olsun aradaki fiyat farkına değmez. Ama insanların çoğu hep en iyi modeli aliyim der.

@Sinan05 Samsung kötü telefon üretmiyor ki her kulvar mutlaka iyi modelleri var, benim tek beğendiğim giriş seviyesi modelleri. Üst segment, orta segment ve orta segment üstü cihazları çok iyi.
@Plyra Z3580 işlemcisinden güçlü olan onlarca model var. O işlemcinin performansı SD 800-801 ayarında bir model ve o işlemcinin optimizasyonu da SD modelleri kadar iyi değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı