Z Zor Adam Ziyaretçi 1 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar hangi telefon daha iyi? Arkadaşım telefon alacak. Bu iki seçenek arasında kararsız kaldık. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar hangi telefon daha iyi? Arkadaşım telefon alacak. Bu iki seçenek arasında kararsız kaldık. Yardımlarınızı bekliyorum.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2014 #2 Biliyorsun Samsung geç güncelleme veriyor, ama veriyor. G7 Ne zaman güncelleme alır, veya güncelleme alır mı bilinmez. Hem G7'nin arayüzüde benim pek hoşuma gitmedi, tabi arkadaşın bilir yinede. Bence S4 alsın, bide Spigen Slim Armor alsın.
Biliyorsun Samsung geç güncelleme veriyor, ama veriyor. G7 Ne zaman güncelleme alır, veya güncelleme alır mı bilinmez. Hem G7'nin arayüzüde benim pek hoşuma gitmedi, tabi arkadaşın bilir yinede. Bence S4 alsın, bide Spigen Slim Armor alsın.
Burak Misir Hectopat Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 110 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 1 Aralık 2014 #3 SG S4 Nedeni güncel kalabilir en azından. Android 5.0 alacağı resmileşti.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 1 Aralık 2014 #5 Bu iki telefondan biri mi olmak zorunda? Daha iyi seçenekler mevcut.