Huawei B618s-22d için Anten | Turkcell Superbox

@abalta Hayır çünkü anteni dışarı çıkartırsam korumak için bir panel yok fakat dışardaki camın sol üst köşesine çektim telefonla sinyali ölçtüm en iyi sonuç orda veriyor, %100 çıkıyor sinyal. O tarafa taktım fakat sonuçlar aynı. Sanırım düşük çekiyor bayağı bi o yüzden farklı yollara başvurucam ya da dışarısı için olan antenlerden alıp çatıya takacağım. Tam emin değilim hala turkcell'in bana geri dönüşünü bekliyorum. Bu hafta içinde bir dönüş sağlayacaklardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
@OnlyNix Anten geldi fakat dediğim gibi çok olumlu sonuçlar almadım açıkcası. Rezalet ötesinde sonuçlar mevcut. İndirme ve yükleme hızları çok düşük modemin içinde olan antenler kesinlikle diğerinden daha iyi sanırım. Başka bir anten denemesi yapacağım dışarı takılabilen belki o zaman ping değerleri biraz daha sabitleşir. Şuanda da zaten ping değerleri harici bir sıkıntım yok indirme ve yükleme çok yüksek.

@OnlyNix Anten geldi fakat dediğim gibi çok olumlu sonuçlar almadım açıkcası rezalet ötesinde sonuçlar mevcut indirme ve yükleme hızları çok düşük modemin içinde olan antenler kesinlikle diğerinden daha iyi sanırım başka bir anten denemesi yapacağım dışarı takılabilen belki o zaman ping değerleri biraz daha sabitleşir şuanda da zaten ping değerleri harici bir sıkıntım yok indirme ve yükleme çok yüksek.

Kötü olmuş antenden baya umutluydum. Birde mm oynuyorsun sanırım bu antenle tekrar test ederken server picker yazılımı ile en düşük ping veren serverı seçip oynayabilirsin. Daha stabil bağlantılar olacağı için rahat edebilirsin.

Oyuna ara vermiştim bu aralar tekrar ısınıyorum biraz zaman geçsin face it geçelim pingden kurtulalım. :)

Anten işe yaramıyor. Anten denilen şey içerisinde 2 ince bakır plaka var, o kadar. Hiç bir işe yaramaz. İş baz istasyonunun sinyal kalitesinde, yoğunluğun az olmasında, istasyona olan mesafede ve çevresel faktörlerin sinyal gücü ve kalitesine etkisinde bitiyor. Eğer baz istasyonu çok yoğunsa zaten sinyal kalitesi çok düşüyor.

Başkentte en yoğun bölgelerden birinde yaşıyorum. Kısacası benim için pek uygun bir sistem gibi görünmüyor o zaman.

@Cankut Çelik FACEIT bile böyleyse MM ölümdür zaten. Üzüldüm açıkçası umarım bir çözüm yolu bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı