Huawei B618s-22d için Anten | Turkcell Superbox

Anten alıpta verim alabilen oldu mu hiç ?
Ben verim alamadım, harici antende aldım, denedim, bende hiç bir işe yaramadı. Bu arada sizin değerleriniz çok iyi, neden antene ihtiyaç duyuyorsunuz. Upload hızınızda muazzam bir stabilite var. Keşke benimki de öyle olsaydı. Ben iade ettim superboxu.
Bende hiç bir şekilde gündüzleri hem indirme, hem de yükleme hızında sorun yoktu. 260 mbit indirme, 47 mbit yükleme vardı. Ama akşamları ben yayın yaptığım için upload hızı çok dalgalanıyordu, upload sıfırlandığı bile oluyordu. Stabilite sorunu oluyordu. Modem arayüzüne baktığımda 4 çubuk yeşil yanıyordu ve 4,5G+ yazıyordu. Çekim sinyal sorunu yoktu. Bence baz istasyonu akşamları çok yoğun oluyordu ve istasyon yoğunluğu kaldırmıyordu. Siz kullanın bence, değerleriniz iyi. Bu arada anten bende bir işe yaramadı. Zaten superboxu iade ettim.

Son düzenleme:
@AKINCILAR Keşke aynı olsa daha kötü bende hız da çekim gücüde hiç bir işe yaramıyor işlevsiz belki çatıya takılan büyük tarzda bişey bulunabilirse işe yarar

Superboxtan istediğinizi alamıyorsanız, iade edin gitsin.

@AKINCILAR Keşke aynı olsa daha kötü bende hız da çekim gücüde hiç bir işe yaramıyor işlevsiz belki çatıya takılan büyük tarzda bişey bulunabilirse işe yarar

İnan verim alsam çatıya anten dikerim. Ama Turkcelle güvenemiyorum. Onay da bekleyen konum :

Merhaba. Yaklaşık 2 aydır Turkcell Superbox kullanıyorum. Modem arayüzünde kısıtlamalar mevcut. Dolayısıyla band aralığını seçemiyorsunuz. Farklı bir rom yüklemeniz gerekiyor. Rom yüklediğinde garanti ihlali olur mu bilmiyorum. Ancak rom yüklemeden de band aralığını değiştirebilen bir android uygulaması yazılmış. 2 gündür deniyorum. 10 mhz bandwidth veren band'a bağlandığınızda 50 mbps download 25 mbps upload hızı alınıyor. 20 mhz bandwidth veren band'a bağlandığınızda 150 mbps download 50 mbps upload hızlarını alabilirsiniz. Harici anten taktığınızda muhtemelen cihaz halen 10 mhz bandwidth veren band aralığına bağlı. Ayrıca android uygulaması bağlandığınız bandın sinyal değerlerini de gösteriyor. Henüz harici antene sahip değilim. Dahili anten ile denemeler yaptım.

Bu site seçilen bandın verdiği hızı gösteriyor.

Uygulamanın adı: Huawei Manager V1.1

İndirme linkini paylaşmıyorum. Google'da arattığınızda bulabilirsiniz.

Kullandığım android uygulamasından ekran görüntüsü:

Dahili anteni ile B3+B7 bandında 20 mhz bandwidth veriyor. 130 mbps download 48 mbps upload alıyorum. Harici anten geldiğinde test yapıp paylaşmayı düşünüyorum.

Dediğiniz program üzerinden sadece 4G 1800 bandı aktif olarak çalışıyor. Diğerlerini seçince servis yok mesajı alıyorum.

Hız bu şekilde.

Son düzenleme:
@koray_1923 Program bayağı kullanışlı birşeye benziyor bunun ios versiyonunu bulamadım ya da nasıl temin edebilirim pcye felan indirip yapma şansım var mı?

veya o dediğiniz rom muhabbetini nasıl yapabilirim pcye indirsem garanti dışıda kalırsa kalsın daha iyi bir verim alabiliyorsam sorun değil pcye overclock atmak gibi birşey

Programın ismini google görsellerde arayın. Bir tane aynı resimden var. O foruma girin altta google drive linki var. Oradan pc versiyonunu bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…