X Xavierlers Femtopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #1 Huawei D16 dizüstü bilgisayarını kullanıyorum. Gariptir ki şarjdayken sadece video veya internette gezerken ısınıyor. Ama bu ısınma oyuna girince azalıyor. Bilgisi olan yardım edebilir mi?
Huawei D16 dizüstü bilgisayarını kullanıyorum. Gariptir ki şarjdayken sadece video veya internette gezerken ısınıyor. Ama bu ısınma oyuna girince azalıyor. Bilgisi olan yardım edebilir mi?
vei Attopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #2 Pil arızalıdır.
X Xavierlers Femtopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #3 vei dedi: Pil arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar yeni
vei Attopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #4 Xavierlers dedi: Hocam bilgisayar yeni Genişletmek için tıkla... O model bilgisiyari keşke almasaydınız. çok sorunlu bir cihaz.
Xavierlers dedi: Hocam bilgisayar yeni Genişletmek için tıkla... O model bilgisiyari keşke almasaydınız. çok sorunlu bir cihaz.
X Xavierlers Femtopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #5 vei dedi: O model bilgisiyari keşke almasaydınız. çok sorunlu bir cihaz. Genişletmek için tıkla... O zaman aldığımda uygun fiyatlıydı... Tek sıkıntısı boşta ısınması bir çözüm öneriniz var mı?
vei dedi: O model bilgisiyari keşke almasaydınız. çok sorunlu bir cihaz. Genişletmek için tıkla... O zaman aldığımda uygun fiyatlıydı... Tek sıkıntısı boşta ısınması bir çözüm öneriniz var mı?
vei Attopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #6 Anladım. zaten o model sorunlu.
Ex Boss Megapat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 496 10 Mart 2024 #7 Nasıl bir sorunu var acaba açıklayabilir misiniz? Bende yakın tarihlerde almayı düşünüyorum.
vei Attopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #8 Ex Boss dedi: Nasıl bir sorunu var acaba açıklayabilir misiniz? Bende yakın tarihlerde almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük yanlış yaparsınız. Isınma sorunlu bir cihaz 80-90 dereceye kadar çıkabiliyor. Ex Boss dedi: Nasıl bir sorunu var acaba açıklayabilir misiniz? Bende yakın tarihlerde almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük yanlış yaparsınız. Isınma sorunlu bir cihaz 80-90 dereceye kadar çıkabiliyor.
Ex Boss dedi: Nasıl bir sorunu var acaba açıklayabilir misiniz? Bende yakın tarihlerde almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük yanlış yaparsınız. Isınma sorunlu bir cihaz 80-90 dereceye kadar çıkabiliyor. Ex Boss dedi: Nasıl bir sorunu var acaba açıklayabilir misiniz? Bende yakın tarihlerde almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük yanlış yaparsınız. Isınma sorunlu bir cihaz 80-90 dereceye kadar çıkabiliyor.