Huawei FreeBuds 3i Hakkında Yorumlarınız

crazy_vefa

Kilopat
Katılım
16 Kasım 2018
Mesajlar
3.442
Makaleler
1
Çözümler
29
Yer
Kastamonu
Merhabalar. Yaklaşık 1 ay önce uzun zamandır aklımda olan TWS kulaklık düşüncemi gerçekleştirerek Haylou T15 ve QCY T7 modellerini satın aldım. T15 ses ve doygunluk olarak çok iyiydi ama telefonu cebime koyduğum zaman yürürken bağlantı kopmaları yaşıyordum. AAC ve aptX kodeklerde denememe rağmen, kbit/s ayarlarını düşürmeme rağmen düzelmedi. İade talebi oluşturdum. O an diğerini de iade etsem mi acaba diye bir fikir geldi. QCY T7 çok kullanışlı bir model fakat kutusu köşeli olduğu için taşıması zor bir modeldi. Ve silikonsuz bir model olduğu için nispeten diğer modellere göre düşme eğilimi fazlaydı. Ben ona da iade talebi başlattım.

Bu esnada arkadaşım benden TWS kulaklığı görüp tavsiye istemişti. QCY T5 modelini tavsiye ettim. Hem silikonlu, hem de mikrofonu ağza yakın konumdaydı. Çok memnun bir şekilde kullanıyor.

Sadede gel diyenler için mesele buradan başlıyor:

T5 için kara cuma indirimleri kovalarken iş arkadaşımın kullanmış olduğu ve Aktif Gürültü Engelleme özelliğiyle aklımı kurcalayan FreeBuds 3i'nin indirime girdiğini gördüm. Ne yapsam ne etsem derken bir daha mı geleceğiz dünyaya diyerek siparişi verdim. Çok çok daha iyi modeller var elbet fakat indirime girdiği fiyatı ile beni cezbettiği için makul geldi. Amazon Türkiye'den 454 liraya siyah rengini satın aldım.

Kullanıp şikayeti olan veya memnuniyetini dile getirmek isteyen arkadaşlar var mı? Sizce iyi mi yaptım kötü mü yaptım?

Arkadaşımdan kulaklığı birkaç saatliğine istedim. Kendi silikon kulak uçlarım ile yarın işe gideceğim ve biraz deneyeceğim. Eğer memnun kalmazsam siparişi iptal edebilirim. Niye denemeden sipariş ettin diye soracak olursanız daha ucuza da var fakat bütün indirimde olanlar beyaz renk kulaklık. Ben siyah istiyordum. Bulmuşken alayım, en kötü iade ederim diyerek sipariş verdim.
 
3i kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?
Arkadaşımdan alıp denediğimde görüşme esnasında dışarıdan gelen ses benim sesimin üstünde bir şekilde karşıya gidiyordu. Biraz soğuttu kendinden. Almadım ben de. Aktif gürültü engelleme olarak hoşuma gitti ama. Müzik olarak da fena değil. Görüşme biraz can sıkıcı oldu benim için. 30 liralık kablolu kulaklığın mikrofon kalitesi daha iyi çıktı dış ses önleme açısından.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı