Alınır ama birkaç ay sonra kullanım süresi düşüyor onu belirtmekte fayda var.
Günde 3-4 saat bazen daha fazla kullanıyorum 3-4 günde bir şarja takıyorum onda da anında soluyor zaten .Merhaba kullanım süresi düşüyor derken ortalama tam şarjı kaç saat götürüyor aktif olarak kullanıyorsanız hala.
Huawei Freebuds SE öneririm. Silikonlu olduğu için hem daha rahat hem de bassları daha net duyarsınız.Merhaba kullanım süresi düşüyor derken ortalama tam şarjı kaç saat götürüyor aktif olarak kullanıyorsanız hala.
Ben de jbl tune vardı onda sağ kulaklık şarj olmama sorunu var kronik bi sorunmuş bunda böyle bişi yaşadınız mı tekinin şarj olmaması vs.ağustos ayından beri kullanıyorum. biraz hor kullanmama rağmen halen iyi durumda olduğunu söyleyebilirim. bass kalitesi fena değil, ses kalitesi güzel. mikrofonu da gayet yeterli. fiyatına göre alınabilecek birkaç modelden biri olduğunu düşünüyorum.
hayır öyle bir sorun yaşamadım. ayrıca günlük 2-3 saat kullanıyorum, ayda toplasan 3 kere ancak şarj ederim/etmem.Ben de jbl tune vardı onda sağ kulaklık şarj olmama sorunu var kronik bi sorunmuş bunda böyle bişi yaşadınız mı tekinin şarj olmaması vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.