Huawei FreeBuds SE 2 alınır mı?

GAMOLA

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben AirPods 2. nesil kullanıcısıydım fakat kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulaklık bulma arayışındayım ve karşıma Huawei FreeBuds SE 2 ve 3 modeli çıktı (hem uygun fiyatlı olması açısından hem de görüntüsü çok hoşuma gitti) ama sesinden emin olamadım, aranızda kullanan var mı ve memnun musunuz? Önerebileceğiniz bu tarz başka modeller varsa onları da önerebilirsiniz, önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba ben AirPods 2. nesil kullanıcısıydım fakat kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulaklık bulma arayışındayım ve karşıma Huawei FreeBuds SE 2 ve 3 modeli çıktı (hem uygun fiyatlı olması açısından hem de görüntüsü çok hoşuma gitti) ama sesinden emin olamadım, aranızda kullanan var mı ve memnun musunuz? Önerebileceğiniz bu tarz başka modeller varsa onları da önerebilirsiniz, önerilere açığım.

SE 2 versiyonunu kullanıyorum mikrofon kısmını kullanmadım ama sesi çok iyi veriyor. Bataryasıda dayanıklo 10/10 öneririm.

SE 2 versiyonunu kullanıyorum mikrofon kısmını kullanmadım ama sesi çok iyi veriyor. Bataryasıda dayanıklo 10/10 ön
Bir arkadaşımla konuştum az önce bana iphone telefona bağlanmadığını söyledi bu konu hakkında bir bilginiz var mı peki? Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Android ve iOS her ikisinde de kullanılıyor al Life uygulaması üzerinden ben denemedim tabii cihazım Android.

Bir arkadaşımla konuştum az önce bana iPhone telefona bağlanmadığını söyledi bu konu hakkında bir bilginiz var mı peki? Cevabınız için çok teşekkür ederim.

iOS cihazlarda da mantık yüksek ihtimal aynıdır. Telefonunuza AI Life isimli Huawei uygulamasını indirip kulaklığınızda eşleştirme modunu etkinleştirirseniz iOS ve Windows da kullanabilirsiniz. Windowsda tek fark AI Life indirmene gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı