AngryCobra Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #1 Merhaba ben Huawei G658 modem kullanıyorum internetimde sıkıntı yaşıyorum. Genellikle oyun oynarken gidiyor 1-2 dk sonra geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2025
Merhaba ben Huawei G658 modem kullanıyorum internetimde sıkıntı yaşıyorum. Genellikle oyun oynarken gidiyor 1-2 dk sonra geliyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.344 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #2 AngryCobra dedi: Merhaba ben Huawei G658 modem kullanıyorum internetimde sıkıntı yaşıyorum. Genellikle oyun oynarken gidiyor 1-2 dk sonra geliyor. Genişletmek için tıkla... İnternet kopunca modemin üzerindeki DSL ışığı yanıp sönüyor mu?
AngryCobra dedi: Merhaba ben Huawei G658 modem kullanıyorum internetimde sıkıntı yaşıyorum. Genellikle oyun oynarken gidiyor 1-2 dk sonra geliyor. Genişletmek için tıkla... İnternet kopunca modemin üzerindeki DSL ışığı yanıp sönüyor mu?
AngryCobra Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #3 Einstein dedi: İnternet kopunca modemin üzerindeki DSL ışığı yanıp sönüyor mu? Genişletmek için tıkla... DNS hep aynı sönmüyor.
Einstein dedi: İnternet kopunca modemin üzerindeki DSL ışığı yanıp sönüyor mu? Genişletmek için tıkla... DNS hep aynı sönmüyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.344 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #4 AngryCobra dedi: DNS hep aynı sönmüyor. Genişletmek için tıkla... Diğer cihazlarda bir sorun oluyor mu peki?
AngryCobra dedi: DNS hep aynı sönmüyor. Genişletmek için tıkla... Diğer cihazlarda bir sorun oluyor mu peki?
AngryCobra Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #5 Arada sırada onlardada oluyor ama en çok bilgisayarda oluyor. Einstein dedi: Diğer cihazlarda bir sorun oluyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Arada sırada onlardada oluyor ama en çok bilgisayarda oluyor
Arada sırada onlardada oluyor ama en çok bilgisayarda oluyor. Einstein dedi: Diğer cihazlarda bir sorun oluyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Arada sırada onlardada oluyor ama en çok bilgisayarda oluyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.344 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #6 AngryCobra dedi: Arada sırada onlardada oluyor ama en çok bilgisayarda oluyor. Arada sırada onlardada oluyor ama en çok bilgisayarda oluyor. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile mi bağlısın?
AngryCobra dedi: Arada sırada onlardada oluyor ama en çok bilgisayarda oluyor. Arada sırada onlardada oluyor ama en çok bilgisayarda oluyor. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile mi bağlısın?
AngryCobra Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #7 Einstein dedi: Wi-Fi ile mi bağlısın? Genişletmek için tıkla... Evet.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.344 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #8 Einstein dedi: Wi-Fi ile mi bağlısın? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kaynaklıda olabilir. Ethernet kablosu ile bağlanmayı deneyin.
Einstein dedi: Wi-Fi ile mi bağlısın? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kaynaklıda olabilir. Ethernet kablosu ile bağlanmayı deneyin.
AngryCobra Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #9 Einstein dedi: Wi-Fi kaynaklıda olabilir. Ethernet kablosu ile bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum Ethernet girişi yok.
Einstein dedi: Wi-Fi kaynaklıda olabilir. Ethernet kablosu ile bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum Ethernet girişi yok.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.344 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #10 AngryCobra dedi: Laptop kullanıyorum Ethernet girişi yok. Genişletmek için tıkla... Laptopun modeli nedir?
AngryCobra dedi: Laptop kullanıyorum Ethernet girişi yok. Genişletmek için tıkla... Laptopun modeli nedir?