Huawei Garanti Sorgulama

Makaleler
35
Resmi Huawei garantili bir cihaz aldığınızda teyit etmek amaçlı garanti durumunu sorgulayabilirsiniz. Buradaki garanti süresi beklenen süre olup gerçeği fatura tarihinden itibaren 2 yıl olmasıdır. Garantinizi buradan sorgulayabilirsiniz.

Warranty Period Query | HUAWEI Turkiye

1548697013432.png

Şayet Huawei Türkiye garantili bir cihaz ise bu şekilde ekran çıkacak.
1548696896985.png

Şayet ithalatçı, yasa dışı veya garantisiz bir ürün ise de bu karşınıza çıkacaktır.

1548696994063.png

Merhaba, Mate 20 Lite ilk Amazon'dan almıştım, sorun cıkınca iade ettim. Onda sadece Turkey yazıyordu garanti sorgulayınca. Şimdi Hepsiburada Huawei Turkiye garantili aldım sorguladığımda böyle çıkıyor. Neden bu kadar ülke yazıyor çözemedim bir sıkıntı olmaz değil mi?

Geçerli kapsam: Turkey, Latvia, Norway, Belgium, United Kingdom, Portugal ,Bulgaria, Spain, Sweden, Croatia, Iceland, Luxembourg, Netherlands, Austria, Germany, Estonia, Hungary, Ireland, Slovenia, Switzerland, Cyprus, Denmark, Greece, Czech Republic, France, Lithuania, Malta, Poland, Romania, Finland, Italy

Son düzenleyen: Moderatör:
@bycarel ,

Normalde Turkiye yazar. Yine kapsam geçerliliğinde ülkemiz olduğu için garanti açısından sorunsuzdur. Huawei Turkiye kapsamındadır. Ayrıca Huawei Live Chat üzerinden de garanti koşulları ile ilgili bir sorununuz var ise sorabilirsiniz.
Destek-HUAWEI Tüketici Resmi sitesi | HUAWEI Türkiye

@bycarel ,

Normalde Turkiye yazar. Yine kapsam geçerliliğinde ülkemiz olduğu için garanti açısından sorunsuzdur. Huawei Turkiye kapsamındadır. Ayrıca Huawei Live Chat üzerinden de garanti koşulları ile ilgili bir sorununuz var ise sorabilirsiniz.
Destek-HUAWEI Tüketici Resmi sitesi | HUAWEI Türkiye
Live chat değilde salı günü aramıştım direk. Çıkan kadın operatör baktı şöyle bir imei üzerinden. O kadar çok ülke görünce herhalde çıkamadı işin içinden. Bana yetkili servis numarası verdi onlara soracakmışım. Kendisi neden var acaba o telefonun başında. Verdiği numarada yanlış zaten çalmıyor bile telefon. Bir çalışanın yaptığı işten haberi olmaması ne kadar kötü. Sonra bir daha aradım. Erkek bir operatör çıktı az önce aradım diğer arkadaş yardımcı olamadı dedim. Baktı kayıt dahi oluşturmamış önceki kadın operatör. Sağolsun ikinci operatör arkadaş iyice ilgilendi.

Live chat değilde salı günü aramıştım direk. Çıkan kadın operatör baktı şöyle bir imei üzerinden. O kadar çok ülke görünce herhalde çıkamadı işin içinden. Bana yetkili servis numarası verdi onlara soracakmışım. Kendisi neden var acaba o telefonun başında. Verdiği numarada yanlış zaten çalmıyor bile telefon. Bir çalışanın yaptığı işten haberi olmaması ne kadar kötü. Sonra bir daha aradım. Erkek bir operatör çıktı az önce aradım diğer arkadaş yardımcı olamadı dedim. Baktı kayıt dahi oluşturmamış önceki kadın operatör. Sağolsun ikinci operatör arkadaş iyice ilgilendi.
:D Şaşırdık mı.

Nedenmiş peki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı