İlk aldığım zamanlar çok fazla oyun oynamıyordum ve 2 gün kadar gidiyordu. Sonra Clash of Clans oynamaya başladım Facebook falan yükledim, 1 gün gidiyor şu anda.
İlk aldığım zamanlar çok fazla oyun oynamıyordum ve 2 gün kadar gidiyordu. Sonra Clash of Clans oynamaya başladım Facebook falan yükledim, 1 gün gidiyor şu anda.
Almayın bu cihazı işlemcisi çok berbat hızına bakmayın telefon hemen ısınır arkadaşımda var oyun performansıda kötü bir nevi Casper Vıa çıkarırlar hayvan gibi güçlü olur ama çabuk ısınıp kapanır t60'a bakabilirsin
Kötülemek için yazıyorsun sadece. Cihaz bende var, mükemmel bir telefon. Oyunlarda hiçbir kasma donma görmedim. 2 aya yaklaşık oldu alalı, şarjı bir günü rahat rahat kurtarıyor artıyor da bile. Stock telefon daha rootlamadim. Bu haliyle bile fişek gibi telefon. Yağ gibi akıyor. Bir de Marshmallow gelecek daha, sabırsızlıkla bekliyorum. Huawei gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir marka. S3 ten geçtim ben bu telefona. Hani derler ya attan inip uçağa binmek. Aynı durum oldu. Aldığıma hiç pişman olmadım ve çevremdekilere de tavsiye ediyorum. Kuşkusuz fiyat performans telefonu.