Fealinka Femtopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mart 2024 #11 zalimafyok dedi: Huawei Ailesi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama vanced bayadır güncelleme almıyor
zalimafyok dedi: Huawei Ailesi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama vanced bayadır güncelleme almıyor
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2024 #12 Fealinka dedi: Gbox güvenilir bir şey değil direkt Play Store üzerinden indirdiğim Google olsa alırım ama aracılı yükleyince hoşuma gitmiyor kart bilgimi vermek. Genişletmek için tıkla... Kart bilgini GBox’dan verme, Premium’u bilgisayardan, Web’den, telefondan al GBox’a giriş yap. GBox’u da ben kendim indirmedim hiç, tablet otomatik indirdi YouTube açmaya çalışınca. Bence asıl diğerleri güvenilmez.
Fealinka dedi: Gbox güvenilir bir şey değil direkt Play Store üzerinden indirdiğim Google olsa alırım ama aracılı yükleyince hoşuma gitmiyor kart bilgimi vermek. Genişletmek için tıkla... Kart bilgini GBox’dan verme, Premium’u bilgisayardan, Web’den, telefondan al GBox’a giriş yap. GBox’u da ben kendim indirmedim hiç, tablet otomatik indirdi YouTube açmaya çalışınca. Bence asıl diğerleri güvenilmez.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.383 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #13 Fealinka dedi: Bir önceki sorumda da yazdım ben revanced kullanıyordum ama artık oturum açılmıyor onunla ve böyle izlemek çok keyifsiz. Alternatif arayışına girdim. Genişletmek için tıkla... Xiaomi kullanıcı olarak YouTube'ye Firefox üzerinden giriyorum . Önerim tarayıcı dan girmeniz hem reklamlarıda engellemiş olursunuz.
Fealinka dedi: Bir önceki sorumda da yazdım ben revanced kullanıyordum ama artık oturum açılmıyor onunla ve böyle izlemek çok keyifsiz. Alternatif arayışına girdim. Genişletmek için tıkla... Xiaomi kullanıcı olarak YouTube'ye Firefox üzerinden giriyorum . Önerim tarayıcı dan girmeniz hem reklamlarıda engellemiş olursunuz.
Mİ10.hype Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #14 Revanced exented kullanıyor arkadaşım ve memnun.
Fealinka Femtopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mart 2024 #15 Mİ10.hype dedi: Revanced exented kullanıyor arkadaşım ve memnun. Genişletmek için tıkla... Ben de onu kullanıyordum ama artık oturum açılmıyor o soruna çözüm arıyorum
Mİ10.hype dedi: Revanced exented kullanıyor arkadaşım ve memnun. Genişletmek için tıkla... Ben de onu kullanıyordum ama artık oturum açılmıyor o soruna çözüm arıyorum