Huawei laptop onerisi

Probhett

Decapat
Katılım
21 Temmuz 2021
Mesajlar
491
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam,

Kardesim icin laptop almayi dusunuyoruz, tasarimindan dolayi Huawei marka almayi dusunuyoruz. Sadece dizi film izlemek gibi gunluk kullanim olacak. Biraz bakindigimda D13 D14 D15 modelleri var. Bakildiginda D14 daha hos duruyor ama bu modeller arasi cok fark olur mu yoksa ozelliklerine bakmak yeterli midir? Aklimda ozellikle 2K ekran olmasindan dolayi bu model var. Bir benzer ozelliklerde d13 modeli de var. Bu model de degerlendirilebilir gibi duruyor. Mesela bu modeller arasinda ne gibi farkliliklar var, cok buyuk bir yenilik var mi modeller arasinda. Gunluk kullanim icin i5 8 GB yeterli olur mu, rahatça is gorur mu? Eger ufaktan kasma vs yapacak olursa 16 GB almak daha mantikli olabilir cunku. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kullandiniz mi peki bu modelden? Isinma vs gibi durumlar olmaz diye tahmin ediyorum bilgisayari yormayacagi icin. Ekran gercekten beklentileri karsiliyor mu?
 
Şu anda bu modeli kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Yazılımla ilgilendiğim için uzun saatler ekrana bakmak zorunda kalıyorum ekran gözü yormuyor ve netlik olarak gayet güzel 2K ekran cidden fark ediyor. Cihazda ısınma sorunu olmuyor normal şartlarda, fakat performans gerektiren işlerde ısınması normal tabii ki.
 
Anladim hocam, cok tesekkur ederim yorumun icin. O zaman 2k ekran icin fiyat arttirmaya deger. Stok bulabilirsem aynisindan alabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı