iPhone 7 32 GB kullanıyorum. Pil ve hafıza yönünden çok sıkıntı yaşıyorum ve telefonu değiştirmek istiyorum. 3500 TL bütçem var ve aklıma yatan tek telefon Mate 10 Pro oldu. Sizce o telefon son güncellemeleri alır mı veya halen daha kullanılır mı? Kullananlar varsa yardımcı olur mu?
iPhone 7'yi IOS 13'e güncellediniz mi? Yeni gelen özellikler sizi ikna edebilir. Bataryasını değiştirebilirsiniz. Bu yöntemleri tekrar düşünebilirsiniz. Alacağınız telefonun iPhone kadar hızlı olacağını düşünmüyorum. İlla değiştireceğim derseniz siz bilirsiniz tabii.
Telefon yeni güncellemeleri alıcak. Bende aynı telefonu kullanıyorum. Bu vakitte bile seni pişman etmeyecek bir telefon. Hala güncel bir telefondur kendiler
iPhone 7'yi IOS 13'e güncellediniz mi? Yeni gelen özellikler sizi ikna edebilir. Bataryasını değiştirebilirsiniz. Bu yöntemleri tekrar düşünebilirsiniz. Alacağınız telefonun iPhone kadar hızlı olacağını düşünmüyorum. İlla değiştireceğim derseniz siz bilirsiniz tabii.
Telefon yeni güncellemeleri alıcak. Bende aynı telefonu kullanıyorum. Bu vakitte bile seni pişman etmeyecek bir telefon. Hala güncel bir telefondur kendiler
Mate 9 kullanıcısıyım gayet memnunum fiyat performans olarak değerlendirmek gerekir. Ben genel bir kullanıcıyım desem yalan olmaz kamera wp ve instagram az biraz oyunlarda takılan biriyim. İşimi fazlasıyla görüyor. 2.5 senedir kullanıyorum. Sanırım bozulana kadar tahminimce 1 2 sene daha kullanırım yeni telefonlar güzel hoş ama Türk vatandaşının %80'inin bütçesini aşar.
MATE 10 Pro kullanan arkadaşım var o da gayet memnun.