Huawei Mate 20 Lite vs Xiaomi Redmi Note 7 vs Mi 8 Lite vs Samsung A50

Mchunchu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu 4 telefon arasında kaldım. Kamerası daha iyi olanı almak istiyorum. Redmi Note 7 bildiğiniz gibi 48 MP ama pek belli olmuyor diyenler var. Mi 8 Lite alacaktım fakat 12 MP kamerası biraz az gibi. Huawei'yi ise son olaylardan dolayı almakta pek emin değilim. Kamera açısından hangisi daha iyi ve genel olarak hangisi daha iyi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
mi 8 lite ve redmi note 7 karşılaştırdım arka kamerada fark yok gibi(mi8 lite biraz daha beyaz çekiyor,ön kamerada redmi note7 gözle görülür derece daha iyi çekiyor netlik,renkler bakımından)
mate 20 lite tavsiye etmem redmi note 7 varken
samsungdan mümkün olduğunca uzak durunu(çok almak istiyorsanız s ve note serisini alınız)

Kendim 2 aydır redmi note 7 mavi rengini kullanıyorum oldukça memnunum batarya,hız,özellikle stabilite son olarak kamera tarafında beklentilerimi karşılıyor.Tavsiye ederim.ithalatçı garanti alıcaksanızda delta servis garanti tavsiye ederim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı