wiken22 Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #11 claus dedi: SSD değişsen kurulum yapabilirsin. Sadece bazen Monster modellerine kurarken zahmetli olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Cihaz hafif taşınabilirlik konusunda benim hoşuma gitti rami değiştirebiliyorum ssd yuvası 2 adet hackintosh kurmaya müsait bir işlemciye sahip eğer muadili varsa onuda alabilirim 2. el araştırıyorum çünkü
claus dedi: SSD değişsen kurulum yapabilirsin. Sadece bazen Monster modellerine kurarken zahmetli olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Cihaz hafif taşınabilirlik konusunda benim hoşuma gitti rami değiştirebiliyorum ssd yuvası 2 adet hackintosh kurmaya müsait bir işlemciye sahip eğer muadili varsa onuda alabilirim 2. el araştırıyorum çünkü
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.001 Makaleler 60 Çözümler 839 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #12 Tamamdır, uygun bir SSD takıp kurabilirsin o halde.