Huawei Matebook 14 Intel Ultra 5 alınır mı?

Bütçe
40000

Lise

Hectopat
Daha fazla  
Üniversiteye gideceğim için laptop alacağım. Giriş seviyesi oyunları oynatması yeterli olur Valorant, GTA 5 ve Minecraft gibi oyunlar. Ekran kalitesi, hafifliği, dokunmatik ekran oluşu gibi özellikleri çok hoşuma gitti. Oynatabilir mi? Sizin tavsiyelerinizi de görebilirim.

Merhaba, bu bilgisayarı geçen sene kardeşime aldık 1 sene sonra yani şuan üniye giderken kullanır diye, o arada çok az kullanıldı ama oyun dışında ufak tefek test edebildim. Batarya konusunda çok iyi macbook gibi 13-14 saat rahatlıkla veriyor, ekran kalitesi gerçekten çok iyi, zaten dokunmatiği de var ancak bu konuda eksi olarak ekranın 180 derece veya 360 derece yatmamasını söyleyebilirim. Hazır dokunmatiği de varken keşke menteşeleri ona göre yapsalardı.
işlemci gücü vs gayet iyi ancak kendisi bilgisayara alışamadığı için satıp tablete geçeceğiz.

Merhaba, bu bilgisayarı geçen sene kardeşime aldık 1 sene sonra yani şu an üniversiteye giderken kullanır diye, o arada çok az kullanıldı ama oyun dışında ufak tefek test edebildim. Batarya konusunda çok iyi MacBook gibi 13-14 saat rahatlıkla veriyor, ekran kalitesi gerçekten çok iyi, zaten dokunmatiği de var ancak bu konuda eksi olarak ekranın 180 derece veya 360 derece yatmamasını söyleyebilirim. Hazır dokunmatiği de varken keşke menteşeleri ona göre yapsalardı.
İşlemci gücü vs gayet iyi ancak kendisi bilgisayara alışamadığı için satıp tablete geçeceğiz.

Valorant tarzı oyunlarda tatmin eder mi acaba tek sorum o?

Bilmiyorum ben de merak ediyorum, ilana koydum bilgisayarı ama kardeşim cuma günü getiricek, o zaman deneyeceğim ama 2kda orta-düşük ayarlarda 80fps üstü verir diye tahmin ediyorum

Bugün valorantı denedim, düşük ayarlarda 2160x1440 çözünürlükte 200fpse yakın değerler veriyor, yüksek ayarlara aldığımda 100-120 arasında değişiyor

Son düzenleme:
Bilmiyorum ben de merak ediyorum, ilana koydum bilgisayarı ama kardeşim cuma günü getirecek, o zaman deneyeceğim ama 2K'da orta-düşük ayarlarda 80FPS üstü verir diye tahmin ediyorum.

Bugün Valorant'ı denedim, düşük ayarlarda 2160x1440 çözünürlükte 200FPS'e yakın değerler veriyor, yüksek ayarlara aldığımda 100-120 arasında değişiyor.

Teşekkür ederim sağ olun k zaman yeterli olcuğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı