Huawei Matebook D15 ilk kullanımda nasıl şarj edilmeli?

hakan04

Hectopat
Katılım
6 Haziran 2018
Mesajlar
20
Selam arkadaşlar. Ben 3 gün önce bu linkteki ürünü piyasaya göre uyguna aldım şu anda arttı ama neyse Huawei MateBook D15 i3 | PC | HUAWEI Store TÜRKİYE
İnternette araştırdım işte ilk kullanımda uzun süre şarjda durmalı mıdır? Ya da ilk kullanımda birkaç kere bataryayı doldurup boşaltmaya gerek var mı? Ya da evdeyken Full şarjda oynamamızın bir sakıncası var mıdır diye ama tutarlı bir bilgiye rastlamadım. Tecrübesi olan arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.

Bu arada ürün çok güzel Full HD IPS 8 RAM (lehimli) 256SSD i3 10110u işlemci bulunmaktadır. Görüntüsü tasarımı gerçekten tüm samimiyetimle tavsiye ederim şu anda fiyatı arttı ama uyguna bulabilirsiniz umarım. Şu anda bunları yazıyorum YouTube'da Full HD bir film oynatıyorum sıcaklıklar 2 çekirdek de 34-38 arası gidip geliyor herhangi bir soğutucu yok fan sesi zaten yok. Almak isteyenler için fikir olsun diye yazdım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei PC Manager uygulamasından Ev modunu seçin. Böylece şarjınız %70'ten yukarı da çıkmaz, %40'tan aşağı da inmez. Kendi D15'imde kullandığım seçenek ve batarya sağlığını koruyor.

Bu dediklerim fişe takılı kullanım için geçerli bu arada.
 
Huawei PC Manager uygulamasından ev modunu seçin. Böylece şarjınız %70'ten yukarı da çıkmaz, %40'tan aşağı da inmez. Kendi D15'imde kullandığım seçenek ve batarya sağlığını koruyor.

Bu dediklerim fişe takılı kullanım için geçerli bu arada.

Çok teşekkür ederim bende fişe takılı kullanmak istiyorum pil ayarlarında en yüksek performansta kullanabilmek için ve pil sağlığı için dediğiniz gibi yapayım yardımınız için teşekkür ederim.

Sorun olmaz hocam, tak kullan.

Teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı bilgisayarı yakın zamanda bende aldım. Huawein sitesinde bilgisayar kısmında pil saglıgını korumak için yüksek güç gerektiren uygulamaları çalıştırırken güce baglayabilirsiniz diyor. Aradan bir yıl geçmiş konu açılalı. Siz bilgisayarı sürekli %100 de şarj halinde kullandıysanız pilin saglık durumu nedir şuanda ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı