Huawei Matebook D15 Kasıyor

530748

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba. Az önce kargom geldi ve bilgisayarı kurdum. Fakat sanki 30 Hz gibi çalışıyor. Akıcı değil. Windows 11 lisanslı geldi. Windows 10'a dönersem düzelir mi acaba ve lisansımı kaybeder miyim?

Ryzen 5 5500U
Entegre Radeon Vega 8 kart
NVMe SSD 512 Gb
8 Ram, Dual Channel

Son düzenleme:
Konunun özünden çıkıyorum ama hocam nereden sipariş verdiniz? Ayrıca Windows 11 hızlandırma fps arttırma videolarına bir bakın hocam. baktınız düzelmiyor Windows 10'a dönüştürmeyip geri iade edin derim. Bir buçuk ay önce bu favorilerimde vardı ama windows 11 diye almadım, başka laptop aldım ve o da sorunlu olunca iadeye verip Hp 255 g8 modelini Aldım. Kısacası cihazın diğer ayarlarına bakın, satıcıyla iletişim kurmaya çalışın. içini falan açayım derseniz açmayın garanti dışı kalırsınızç

Huawei kendi sitesinden sipariş vermiştim. Şimdi sorun düzeldi fakat tekrar böyle bir problem olursa sıkıcı bir hal alacak. 3-5 gün deneyimleyeceğim ve geçmezse mecbur iade edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei kendi sitesinden sipariş vermiştim. Şimdi sorun düzeldi fakat tekrar böyle bir problem olursa sıkıcı bir hal alacak. 3-5 gün deneyimleyeceğim ve geçmezse mecbur iade edeceğim.
Hayırlı olsun hocam o zaman. Umarım büyük bir sorun yaşamazsınız, ufak tefek bir sorunlar olabilir ama sürekli böyle düşüş olursa iadeye verin uğraşmayın . Ayrıca hemen programlarınızı falan kurmayın, misafir gibi deneyimleyin. Pili, şarjı, sesini, ölü bit falan var mı hepsini test edin hocam. Umarım güzelce kullanırsınız.
Ayrıca discord veya youtube kullanıyorsanız sizi topluluğumuza beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…