Huawei Matebook D15 laptop kaç yıl kullanılır?

Merhaba arkadaşlar. Huawei Matebook D15 AMD Ryzen 5500u işlemcili bilgisayarı almak istiyorum ancak RAM'i 8 GB. RAM anakarta lehimli olduğu için RAM takviyesi yapılamıyor. Bu 8 GB RAM ileride problem çıkartır mı ve kaç sene götürür?

Şu an D14 üzerinden yazıyorum ürün 2. senesini doldurmak üzere ve pil sağlığı %98 civarlarında. Garantisi biteceği için Huawei servisinden ücretsiz temizlik ve termal macun değişimi de yaptırdım. Ürün iyi kullanımda rahat 10 seneyi bile devirir. Ayrıca fazlasıyla da memnunum.

Bütçeyi artırıp 16GB bellekli olanını alırsanız uzun vadede sorun yaşamazsınız. Laptopun kaç sene götüreceği sizin kullanımınıza ve ihtiyaçlarınıza bağlı.

8 GB onboard belleğe sahip cihaz almanızı tavsiye etmiyorum. Ben de bir hata yapıp öyle bir cihaz aldım, bilgisayar mühendisliğine başlamayı bırakın, kendimce kodlama yaparken bile sorunlar yaşıyorum. 16 GB veya yükseltilebilir bir model alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…