Huawei Matebook D15 laptopta performans modunda kasma oluyor

Yani bu durumda ne yapmam gerek? Termal macunu yenilediğimde bu sorun ortadan kalkar mı? Bu sorun her zaman olmuyor; dediğim gibi, bir gün oluyor, bir gün olmuyor, bazen 1 saat sorunsuz oynayabiliyorum, bazen 1 saat içinde kasmaya başlıyor. Gerçekten değişik bir durumun içindeyim ve artık kesin bir çözüm bulmak istiyorum. Tek isteğim bu sorundan kurtulmak.

1 gün olup 1 gün olmaması da değişik sorunun sıcaklıkla ilgisi olmayabilir. Driver ve güncellemelere bakın. Formatı da deneyebilirsiniz.

1 gün olup 1 gün olmaması da değişik sorunun sıcaklıkla ilgisi olmayabilir. Driver ve güncellemelere bakın. Formatı da deneyebilirsiniz.
Bütün güncellemeleri yaptım yani güncelleme konusunda sorunum yok her türlü baktım ettim ve güncelleyebileceğim bir şey bulamadım her şey güncel. Format konusunda da sorunum var ablamla ortak kullanıyorum onun gazete yazıları var ve ekstra işi için olan Photoshop benzeri şeyler var o yüzden format atamıyorum.

Bütün güncellemeleri yaptım yani güncelleme konusunda sorunum yok her türlü baktım ettim ve güncelleyebileceğim bir şey bulamadım her şey güncel. Format konusunda da sorunum var ablamla ortak kullanıyorum onun gazete yazıları var ve ekstra işi için olan Photoshop benzeri şeyler var o yüzden format atamıyorum.
Hangi oyunlarda bu durumu yaşadınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı