Huawei Matebook D15 R7 vs Lenovo IdeaPad 3 i5 12.nesil

Bütçe
20.000
Isınma sorunu vs diyorlar doğru mi?
Sizde hangi modeli var.

Bende Huawei Matebook D14 var hocam. Isınma var ama D15'te daha az diye biliyorum. Ayrıca sanırım bu tarz laptopların hepsinde ısınma sorunu var. Ama hiçbir zaman 91 dereceyi aşmadı Laptop'ım.

Yok hocam öyle elle tutulur güzel bir cihaz yok. MX350 zaten düşük seviye bir kart. 450 veya 550 bakayım dedim onda da kötü modeller var hep. Huawei'deki Vega 8 GPU ile Valorant CS gibi oyunlar oynayabilirsiniz(medium ayarda) yine oynatır bir şeyler. Bence MX350 ve MX450 gibi düşük kartlar için huawinin kalitesinden vazgeçmek doğru bir karar değil. Eğer üniversitede size ekran kartı gerektirecek programlar kullanacaksanız direkt RTX 3050 bir laptop alın, ama üniversite için genelde Huawei gibi modeller tercih ediliyor. Benim kararım kesinlikle Huawei olurdu. Ayrıca ısınması normal bu PC'ler oyun oynamak için tasarlanmıyor. 91 derece de laptop için aşırı yüksek bir derece değil.

Sağ olun hocam Huawei D15'i değerlendireceğim.
Ryzen 7 ve Intel i5 12.nesil arasında nasıl seçim yapmalıyım?

Gerçekte D15'i görmedim.
Fotoğraflarda klavyesi kasaya göre bayağı küçük duruyor öyle mi? Bir sorun yaşatır mı?
Çok soru sordum kusura bakmayın.

Gerçekte D15'i görmedim.
Fotoğraflarda klavyesi kasaya göre bayağı küçük duruyor öyle mi? Bir sorun yaşatır mı?

Sağ olun hocam Huawei D15'i değerlendireceğim.
Ryzen 7 ve Intel i5 12.nesil arasında nasıl seçim yapmalıyım?

Gerçekte D15'i görmedim.

Eliniz büyükse sorun olabilir bana da küçük geldi bir tık. Bence MediaMarkt gibi mağazalarda vardır bu cihaz. Gidip bakmanız iyi olur sizin için.

Ama eliniz öyle aman aman büyük değilse sorun teşkil etmez bence. Huawei mühendisleri bunu düşünmüştür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı