Çözüldü Huawei Matebook D16 içindeki parça nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HARBOR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Huawei Matebook D16 (2022) dizüstüne sahibim, fotoğraftaki bu parçanın ne olduğunu, ne işe yaradığını söyleyebilir misiniz? Ve batarya ile bu parçanın bağlantı kısmının hasar görmesi neye sebep olur, söyler misiniz?

1753724363778.png

Bağlantıdaki hasar böyle gözüküyor;

1753724394884.png

Çözüm
Merhaba, Huawei Matebook D16 (2022) dizüstüne sahibim, fotoğraftaki bu parçanın ne olduğunu, ne işe yaradığını söyleyebilir misiniz? Ve batarya ile bu parçanın bağlantı kısmının hasar görmesi neye sebep olur, söyler misiniz?

Eki Görüntüle 2544576

Eki Görüntüle 2544577

Üstünkörü bakılınca touchpad flexine benziyor. Şu anda Touchpad'iniz çalışıyor mu?

Eki Görüntüle 2544576

Eki Görüntüle 2544577

Üstünkörü bakılınca touchpad flexine benziyor. Şu anda Touchpad'iniz çalışıyor mu?

Çözüm
Evet touchpadin sağ tıklaması çalışmıyor ama aslında asıl sorun touchpad'te değil, bir gün bilgisayarı bi' açtım işlemci hızı 0.32 GHz'nin üzerine çıkmıyor ve aşırı yavaş. Halbuki önceki gün problemsiz kullanıyordum. Intel'in işlemci güç yöneticisini, kayıt defteri düzenleyicisinden kapalı hale getirdim ve yeniden başlatınca bu sefer hız 2.5GHz'ye sabitlendi ve işlemci kullanımı %10'un üzerine normalde çıkmazken %100'e kadar çıkmaya başladı. Ne yazık ki bilgisayarın yavaşlığı hiç değişmedi. Sanırım işlemciye giden güçle ilgili bir sıkıntı var ancak nasıl çözüleceğini bulamadım.

Evet touchpadin sağ tıklaması çalışmıyor ama aslında asıl sorun Touchpad'te değil, bir gün bilgisayarı bi' açtım işlemci hızı 0.32 GHz'nin üzerine çıkmıyor ve aşırı yavaş. Halbuki önceki gün problemsiz kullanıyordum. Intel'in işlemci güç yöneticisini, kayıt defteri düzenleyicisinden kapalı hale getirdim ve yeniden başlatınca bu sefer hız 2.5GHz'ye sabitlendi ve işlemci kullanımı %10'un üzerine normalde çıkmazken %100'e kadar çıkmaya başladı. Ne yazık ki bilgisayarın yavaşlığı hiç değişmedi. Sanırım işlemciye giden güçle ilgili bir sıkıntı var ancak nasıl çözüleceğini bulamadım.

Gördüğüm kadarıyla gösterdiğiniz yerden alakasız bir problem. Tabii o Flex'in touchpad olduğunu varsayıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı