Huawei Matebook D16 vs Lenovo Ideapad 15 Pro

8199 TL idi aldığımda. Windows 10 Pro kurdum. Ram takviyesi bildiğim kadarıyla yapılamıyor ama arkasını açmadım. D16 ve 14 kullanmadım, ekranları hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ancak bunun ekranı 2.5k iken D16 Full HD diye biliyorum.
 
Klavye tasarımı güzel mi? Ekranı tek elle açabiliyor musunuz ve kaç saatte tamamen şarj oluyor acaba? Teşekkürler.
Bir de çerçevesi kalın mı? Kamerası D16'ya göre nasıl?
 
Klavye tasarımı güzel mi? Ekranı tek elle açabiliyor musunuz ve kaç saatte tamamen şarj oluyor acaba? Teşekkürler.
Bir de çerçevesi kalın mı? Kamerası D16'ya göre nasıl?
Kamerası yukarıda olduğu için her şekilde benim için D16'dan daha iyi. Klavye tasarımı gayet rahat ve güzel. Num tuşları bulunuyor ayrıca. Ekranı tek elle açabiliyorsunuz kapağı kapatınca ekranı açabilmeniz için ön kısmında hafif bir çıkıntı var. Çerçevesi daha önce kullandığım tüm laptoplardan daha ince. Ekran gövde oranı benim oldukça hoşuma gitti. Kaç saatte şarj olduğu konusunda ise daha 1 kere şarj ettim onda da dikkat etmedim. Bir dahaki sefere kaç saat olduğunu ölçerim.
 
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Klavyesinde D16 gibi hafif aydınlatma var mı acaba? Bir de ekrandaki çerçevelerin boyutunu ölçebilir misiniz, D16'daki full view yani çerçevenin çok az olması beni cezbeden özelliklerinden biriydi de Lenovo'da da boyutlar yakın mıdır diye merak ediyorum da. Tekrar teşekkürler.
 
D16 sahibiyim. 4 Ay önce laptop araştırmasına girmiştim. Çok hoşuma gitmişti. Kesinlikle de çok kaliteli iş / okul / yazılım bilgisayarı. Ama o zamanlar fikrim olsaydı ne almam gerektiğini yada ne araştırmam gerektiğini kesinlikle Lenovo Pro'yu seçerdim ekranı ve işlemcisinden dolayı. Güle güle kullanın umarım sıkıntısız uzun süre kullanabilirsiniz. D16 sahibi olarak almak isteyenler olursa kesinlikle D16'da alabilir hiçbir sorunla karşılaşmadım 3 ay boyunca aktif kullanmama rağmen.
 
D16 sahibiyim. 4 ay önce laptop araştırmasına girmiştim. Çok hoşuma gitmişti. Kesinlikle de çok kaliteli iş / okul / yazılım bilgisayarı. Ama o zamanlar fikrim olsaydı ne almam gerektiğini ya da ne araştırmam gerektiğini kesinlikle Lenovo Pro'yu seçerdim ekranı ve işlemcisinden dolayı. Güle güle kullanın umarım sıkıntısız uzun süre kullanabilirsiniz. D16 sahibi olarak almak isteyenler olursa kesinlikle D16'da alabilir hiçbir sorunla karşılaşmadım 3 ay boyunca aktif kullanmama rağmen.

16 GB stok yok hocam olsa bakılır.
 

Geri
Yukarı