- Makaleler
- 42
Sırf MX250 diye 1300 lira fazla verip o kasa kalitesinden, daha iyi ekrandan ve Type-C şarjdan mahrum kalmazdım açıkçası. Ayrıca dahili bulunan Vega 8 performansı kötü değil.
Sırf MX250 diye 1300 lira fazla verip o kasa kalitesinden, daha iyi ekrandan, Type-C şarjdan mahrum kalmazdım açıkçası. Ayrıca dahili bulunan Vega 8 performansı kötü değil.
D13'deki port yetersizliği daha büyük bir eksi.
Dostum öncelikle Acer'ın modeli de IPS panel. Ayrıca kasa malzemesi gerçek alüminyum. Huawei için ben alüminyum demezdim. Kaliteli, ama plastik hissiyatı verdi bana D15'te.Kalite diyince sadece çözünürlüğe bakmanı önermem. Bir IPS panel renk doygunluğu ile TN ve türevi paneller bir olmuyor.
Ayrıca konu sahibi D15 bakmıştı, Matebook 13 alternatif sunuldu.
Kasa olarak da o alüminyum kasa gibi olacağını sanmıyorum.
Kişisel olduğu doğru, benim için kötü bir durum.Bu kişisel bir durum aslında, alacak kullanıcıya kalmış bir durum. İçinden çıkan adaptör gayet yetiyor. Birçok ekipmanımı Type C olarak seçtim zamanla, yani dönüştürücüye bile gerek kalmıyor artık. Tabii, seçim meselesi.
Kasa kalitesi olarak ise, Matebook 13 metral bir kasaya, metal bir üst ve alt kapağa sahip.
Bekliyorum. Ayrıca Swift 3 serisinden bir cihaza denk gelirsen onun da kasasını incele, gerçek alüminyumdan kastımı o zaman anlarsın.Ekran ve etrafında plastik malzeme var ancak geri kalan Alüminyum olmalı direkt. Eve gidince bakacağım![]()
İşim gereği iki model ile bir süre haşır neşir olmuştum. Hissiyat olarak arada büyük fark var. İmkanınız olursa incelemenizi tavsiye ediyorum.@okansen14 Swift 3 ve Matebook D15'in malzeme ve gövde dağılımı aynı gibi. Gerçek alüminyum, sahte alüminyum diye bir şey yok. Ya plastik, ya alüminyum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.