Huawei Matebook nasıldır?

Cihazın ağırlığını da hafif tutmak için Alüminyum kalınlığı değişebilir ona bir şey diyemem.

Ama 8 yıl plastik kasa Lenovo G550 kullanmış biri olarak bana Huawei'ye para vererek plastik dedirtemezsin :)

Hissiyat farkı elbette olacaktır.
Ben düşüncemi söyledim, hala alüminyum hissiyatı vermiyor bana maalesef. Kaliteli olduğunu da belirttim zaten, Lenovo ve HP gibi markaların plastik kasaları ile aralarında dağlar kadar fark var.
 
Çok mu komik? Gerçekten mi inanılmaz? Allah Allah, ilginç.

Bir de nedenini alırsak hocam çok daha açıklayıcı olur arkadaş için. :)
Hepsiburada'da en ucuzu. Dikkat edin en ucuzu diyorum. 6 Bin 500 TL'nin üzerinde. Arkadaşın bütçesi 5 Bin TL diye biliyorum bu bir. 6.600 TL'ye satılan laptopun içinde harici ekran kartı yok. İşlemcinin içinde olan dahili Vega GPU ile ekrana görüntü verebiliyor bu iki. Arkadaşın masaüstü toplayacak imkanı varken, durumu varken bu özelliklerde bir şey alması gülünç olur bu üç. Veri casusluğu gerekçesiyle ambargo yedi bu dört. Ambargo yemiş firmayı bir de üstüne tavsiye edeceğimi sanmıyorsunuzdur herhalde?

Tavsiye etmemek için bu kadarı kafi :)
 
@Kaspersky Kullanıcısı ultrabook'da harici GPU yok diye uzak dur demek cidden gülünç. Fiyat olarak D15 6.300, 13 AMD 6.600 TL. 13 AMD modelinin 2K IPS ekranı var. Arkadaşın bütçesi 6.000 civarı. Veri casusluğu kısmını bilemeyeceğim ama sanki FBI ajanısın da verilerini çalmak istiyor herkes...
 
@Kaspersky Kullanıcısı Ultrabook bir bilgisayar hakkında böyle konuşmanız gülünç... :D

Ultrabook sınıfında, çoğu cihaz benzer donanımlara sahip. Yani dahili GPU'ya sahip olması bir sorun değil. Ağır oyunlar oynayacak ya da GPU bazlı render alacak biri, Ultrabook almaz ya da yüksek bir bütçeyle, High-End Ultrabook alır.

Masaüstü toplayacak imkanı varken demişsiniz, böyle bir imkanın olup olmadığını bilmiyoruz. Kaldı ki masaüstü kasadan ibaret değil. Klavye, fare, monitör, kulaklık derken yine aynı kapıya çıkıyor.

Huawei laptoplar ile alakalı ambargo durumu söz konusu değil, ya da laptopların casusluğa karıştığıyla alakalı bir bilgi de yok.

Konuda Acer Swift 3, Macbook gibi güzel öneride bulunan arkadaşlar oldu. Bunların yanında gelip masaüstü önermen bile başlı başına bir komiklik...

Ben düşüncemi söyledim, hala alüminyum hissiyatı vermiyor bana maalesef. Kaliteli olduğunu da belirttim zaten, Lenovo ve HP gibi markaların plastik kasaları ile aralarında dağlar kadar fark var.

Doğrudur. :)

Swift 3 ve HP Elite serilerini mağazalarda incelemiştim. Swift 3 güzel bir bilgisayar bu arada, kötülüyorum gibi anlaşılmasın. Hatta 11. Nesil işlemcili modelleri daha da güzel görünüyor. Laptop alacak olsam, listemde olurdu mesela. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı