İnceleme Huawei MatePad 11.5 2025 Papermatte ve M-Pencil 3. Nesil

Biraz daha surtunme oldugu icin dogru olabilir ama cok fark edecegini sanmam hocam dogruysa bile. Yedek uç zaten geliyor.

Ellerinize sağlık. 3 tane TÜV Rheinland sertifikalı oluşu harika. Bu tarz ekranların yaygınlaşması lazım.

İfadeler: kxy
Bu tabletin tüm olayı ekranı zaten. Üretkenlik, not tutmak ve ders için biçilmiş kaftan. Fazlasiyla ugrasildigini hissettiriyor.
100 bin TL'lik Apple'da bile böyle ekran yok. Gerçekten marka algısı araştırdıkça, öğrendikçe yok oluyor. Önceleri Samsung vs. kaliteli sanardım lakin gördüm ki piyasada isim yapmış içi boş firmalar bunlar. Honor, Huawei şu an benim için öncelik. Size de hayırlı olsun. Umarım güzel günlerde kullanırsınız.

Ekran koruyucu uygulamak hakaret olur papermatte ekrana Hissiyatı daha mat ve kağıt gibi.
Ekranın çizilme durumu pek olmaz değil mi ? S10+ kullanıyorum ve ekran koruyucu olmadan sanki kalem bir yerden sonra kılcal çizikler oluşturur gibime geliyor da, papermatte'te nasıl bilemedim.

Üst segmentte hala Samsung ve Apple daha iyi maalesef. Huawei'nin papermatte olmasi harici bir avantaji kalmiyor. Honorun ise direkt ust segment tabletleri tam oturamadi suan icin. Magic Pad 2 oled yanigi sorunlu, Pad 3 ise IPS ekran. O seviye bir tablette oneremem istesemde IPS panel bir cihaz. Ust butcede hala tam oturamadi bu markalar giris ve orta butvede ne kadar iyi olsalarda.

Ekranın çizilme durumu pek olmaz değil mi ? S10+ kullanıyorum ve ekran koruyucu olmadan sanki kalem bir yerden sonra kılcal çizikler oluşturur gibime geliyor da, papermatte'te nasıl bilemedim.

Asiri bastirmazsaniz olmaz hocam bence, dusunmuslerdir bunu illaki .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…