Floppa Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 Huawei MatePad 11.5 modeli güzel midir? Snapdragon 7 gen 1 işlemci iş görür mü? Genel olarak tableti ders çalışma amaçlı almayı düşünüyorum.
Huawei MatePad 11.5 modeli güzel midir? Snapdragon 7 gen 1 işlemci iş görür mü? Genel olarak tableti ders çalışma amaçlı almayı düşünüyorum.
michaelscofieldd Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #2 Floppa dedi: Huawei MatePad 11.5 modeli güzel midir? Snapdragon 7 gen 1 işlemci iş görür mü? Genel olarak tableti ders çalışma amaçlı almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Google ile sorunları var hocam.
Floppa dedi: Huawei MatePad 11.5 modeli güzel midir? Snapdragon 7 gen 1 işlemci iş görür mü? Genel olarak tableti ders çalışma amaçlı almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Google ile sorunları var hocam.
closed.selim Decipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 1.920 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer 26°14'53"N 71°16'23"W Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2025 #3 michaelscofieldd dedi: Google ile sorunları var hocam. Genişletmek için tıkla... Ders çalışmak için olduğundan sorun olacağını sanmıyorum.
michaelscofieldd dedi: Google ile sorunları var hocam. Genişletmek için tıkla... Ders çalışmak için olduğundan sorun olacağını sanmıyorum.
Floppa Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #4 michaelscofieldd dedi: Google ile sorunları var hocam. Genişletmek için tıkla... GBox ile tüm Google uygulamaları sorunsuz sekilde indirilebiliyor.
michaelscofieldd dedi: Google ile sorunları var hocam. Genişletmek için tıkla... GBox ile tüm Google uygulamaları sorunsuz sekilde indirilebiliyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Ağustos 2025 #5 Arkadaşım kullanıyor, memnun kendisi. Çizim falan da yapar ders de çalışır.
Floppa Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #6 closed.selim dedi: Ders çalışmak için olduğundan sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ki ben de onu düşündüm, uzun ömürlü olsun birkaç yıl götürsün ve normal uygulama kullanımında sıkıntı olmasın yeter. Oyun oynamak gibi bir derdim de yok zaten.
closed.selim dedi: Ders çalışmak için olduğundan sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ki ben de onu düşündüm, uzun ömürlü olsun birkaç yıl götürsün ve normal uygulama kullanımında sıkıntı olmasın yeter. Oyun oynamak gibi bir derdim de yok zaten.