Huawei MatePad 11.5 nasıldır?

Kaan0307

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Tablet almak istiyorum, maksimum 10K civarı bütçem var. MatePad 11.5 klavyesi ve kılıfının dahil olması ve ekranın 120 Hz olması ile dikkatimi çekti. Tabletin yorumlarında Google servislerının kronik sorunları oldugunu söyleyenler vardı. Kullanıp bu tarz sorunlara rastlayanlar, sorunlarıyla birlikte söylerse çok mutlu olurum. 10K civarına 120 Hz tabletler önermenizde beni mutlu eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Tablet almak istiyorum, maksimum 10K civarı bütçem var. MatePad 11.5 klavyesi ve kılıfının dahil olması ve ekranın 120 Hz olması ile dikkatimi çekti. Tabletin yorumlarında Google servislerının kronik sorunları oldugunu söyleyenler vardı. Kullanıp bu tarz sorunlara rastlayanlar, sorunlarıyla birlikte söylerse çok mutlu olurum. 10K civarına 120 Hz tabletler önermenizde beni mutlu eder.
Al geç, kendi sitesinden alırsan kalemi de geliyor. Google sıkıntı çıkarmıyor pek.

Bir ara almayı planladığım cihaz. Ama alamamıştım. Güzel bir cihaz. Kendi sitesinden alınca kalemi hediye geliyor.

1.5 sene öncesine kadar YT vanced falan kullanıyordum arada delirtiyordu da 1.5 senedir gbox kullanıyorum sıfır sorun sıfır reklam. Android telefon gibi kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı